Het boek over jou

Het boek over jou - Renee Knight | Stml-tunisie.org

...o's Kinderboeken Uitgeverij, VluchtelingenWerk Nederland en het Nederlands Letterenfonds ... Boekverslag over 'Ik ook van jou' | Educatie en School ... ... . Ook het COA vindt Een boek voor jou een prachtig initiatief en verleent graag haar medewerking. Kinderzwerfboek zorgt voor de distributie van de boeken. Het boek "Voor jou 10 anderen" gaat over het leven van Cynthia van Eck. Het is een waargebeurd verhaal. Cynthia en haar broer Frankie worden door hun "echte" moeder gedumpt in het illegale kindertehuis van mama Riet. Cynthia was toen nog een baby. Toen ze daar kwam huilde ze alleen maar, ze was natuurl ... Recensie van Isolde over Vijf stappen van jou | Hebban.nl ... . Cynthia was toen nog een baby. Toen ze daar kwam huilde ze alleen maar, ze was natuurlijk veel te vroeg bij haar moeder weg ... Deze tweede druk van Waarom gaat het altijd over jou? is een herziene en uitgebreide versie van de eerste druk. Met nog meer nuttige informatie! In dit boek ontdek je hoe narcisten de wereld zien en hoe eenzaam ze soms kunnen zijn. Je leert hoe je voorbij hun verdedigingsmuren kunt komen door empathisch en met compassie te communiceren. Het thema van het boek is liefde, en als je van iemand houdt, geef je vaak het antwoord, ik ook van jou. En dat is ook de titel. Ook kan er nog een ader verband zijn, namelijk het boek wat Ronald aan het schrijven is, heet 'Ik ook van jou' uit dat boek kom je veel fragmenten tegen. Dat boek is een logboek over hun liefde....

INFORMATIE

AUTEUR
Renee Knight
DIMENSIE
5,73 MB
BESTANDSNAAM
Het boek over jou.pdf

OMSCHRIJVING

Stel je voor dat je een boek leest dat helemaal over jou gaat. En dat het een geheim prijsgeeft dat je twintig jaar verborgen hebt gehouden.Een geheim waar niemand van wist, dacht je…Catherine is diep geschokt wanneer ze in een thriller de gedetailleerde beschrijving van eengebeurtenis uit haar eigen leven van twintig jaar eerder tegenkomt. Wanhopig leest ze verder, tot ze uiteindelijkvol afschuw haar eigen dood beschreven ziet. Wat is er destijds gebeurd en wie wil haar, nu, kapotmaken?

Wil je het boek lezen?Het boek over jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renee Knight. Lezen Het boek over jou Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN