Goudvissen

Goudvissen - Peter Stadelmann | Stml-tunisie.org

... die bijvoorbeeld ook bij cichliden weleens in aquaria gezet worden ... Goudvissen kweken hoeft niet moeilijk te zijn ... . Goudvissen zijn een geliefde prooi voor bijvoorbeeld reigers en katten. Er zijn verschillende diervriendelijke oplossingen om je goudvis te beschermen tegen jagers. Hiermee zorg je ervoor dat reigers en katten op afstand gehouden worden. Algemene gegevens goudvissen. Naam: Goudvis (Carassius auratus auratus) Goudvissen zijn er in allerlei soorten en maten. De meest bekende soort is de traditionele oranje goudvis. Goudvis ... licg.nl - Goudvis ... . De meest bekende soort is de traditionele oranje goudvis. Goudvissen zijn omnivoren, dit houdt in dat ze zowel plantaardig als dierlijk voedsel eten. Goudvissen zijn koudwatervissen die van nature rond de 40 cm lang worden. Ook kunnen ze 30 jaar oud worden. Goudvissen houden ervan om in de bodem te wroeten op zoek naar voedsel. Het is een rustige, vreedzame vis die graag met meerdere vissen in een bak of vijver leeft. Goudvissen die lang alleen in een te kleine bak hebben gezeten, zijn soms agressief tegen nieuwe vissen in hun bak. U kunt de vissen dan beter in een nieuwe omgeving plaatsen. Goudvissen kweken. Goudvissen kweken is niet zo makkelijk als het klinkt. Je moet de juiste omgeving voor je goudvissen creëren, vruchtbare mannetjes vinden, de voortplanting bevorderen en zorgen voor de juiste incubatie en leg van de ... Goudvissen leven vaak als huisdier in een kom. Maar daar worden goudvissen eigenlijk helemaal niet gelukkig van. Hoe kun je een goudvis het beste verzorgen? Goudvissen verzorgen. Goudvissen zijn leuke huisdieren. Er wordt echter niet altijd op de juiste manier voor ze gezorgd, en we beginnen pas net te begrijpen hoe deze vissen het beste aarden. Als je goudvissen wilt kweken, als je een... Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Goudvis inzichtelijk te maken.. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Goudvis en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina ... Jonge goudvissen - vijver - vis - koi - gratis ruilen. Jonge goudvissen tussen de 5 à 8cm. Zijn al 2 jaar oud en in perfecte conditie. Wij hebben zee...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Stadelmann
DIMENSIE
11,45 MB
BESTANDSNAAM
Goudvissen.pdf

OMSCHRIJVING

Praktische informatie over de verzorging van kleine huisdierenMet hun prachtige kleuren en vormen sieren goudvissen de tuinvijver of het aquarium. In dit boek wordt men gewaar wat goudvissen zoal nodig hebben om zich behaaglijk te voelen - van de juiste techniek, verzorging en voeding tot het juiste onderkomen.

Wil je het boek lezen?Goudvissen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Stadelmann. Lezen Goudvissen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN