Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun

Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun - Jack Vance | Stml-tunisie.org

...985.In het Nederlands verschenen in een vertaling van Annemarie van Ewyk in 1985 ... Lyonesse | BoekenPlatform.nl ... . Het boek is een vervolg op De tuin van Suldrun.. Het verhaal 29 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop lyonesse eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Jack Vance - Lyonesse - De tuin van Suldrun € 6.50 In winkelmand Relevantie Sorteer op populariteit Sorteren op nieuwste Sorteer op prijs: laag naar hoog Sorteer op prijs: hoog naar laag Lyonesse is een trilogie geschreven door sciencefictionauteur Jack Vance. De drie delen zijn: De tuin van Suldrun (oorspronkelijke titel: Lyonesse, soms ... De tuin van Suldrun van Jack Vance | Boek en recensies ... ... . De drie delen zijn: De tuin van Suldrun (oorspronkelijke titel: Lyonesse, soms Suldren's Garden, 1983) De groene parel (oorspronkelijke titel: The Green Pearl, 1985) Madouc (oorspronkelijke titel: Madouc, 1990) Boeknummer van verkoper: 16038. Productstaat. Staat: Tweedehands. Conditie (algemene classificatie) ★★★★ Verkeert in uitstekende conditie (is meestal maar een enkele keer gelezen of ingekeken) Toelichting op conditie Zeer goed, omslag goed. Productbeschrijving. Eerste Boek. De tuin van Suldrun....

INFORMATIE

AUTEUR
Jack Vance
DIMENSIE
8,48 MB
BESTANDSNAAM
Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun.pdf

OMSCHRIJVING

In een tijd voor Koning Arthur wordt er in de koninklijke familie van Lyonesse, een van de bakkeleiende koninkrijken die samen de mythische archipel der Oude Eilanden uitmaken, een prinses geboren. Suldrun groeit op tot een ietwat dromerig meisje aan wie noch de complexe hofintriges, noch de uithuwelijkingsplannen van haar ambitieuze vader, koning Casmir, besteed zijn. Wanneer Suldrun naar een vergeten deel van de paleistuin verbannen wordt, begint een weergaloos avontuur waarin Grootmeester Jack Vance ons op zijn unieke manier meeneemt van de kerkers van kasteel Haidion naar het betoverde Woud van Tantrevalles met zijn scharen halflingen, heksen, trollen en menseneters; van de wispelturige elfen van de Thripsey Schoei naar de landhuizen van wedijverende magiërs en het onneembare kasteel Tintzin Fyral.De Tuin van Suldrun is het eerste deel van de vermaarde Lyonesse trilogie, het Fantasy magnum opus van Jack Vance.De Tuin van Suldrun is deel 52 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight in het jaar van de honderdste geboortedag van de schrijver. Vertaling: Annemarie van Ewyck. Omslagillustratie: Luc Desmarchelier.

Wil je het boek lezen?Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Vance. Lezen Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN