Geesten gidsen en engelen

Geesten gidsen en engelen - Jan A. Kleyn | Stml-tunisie.org

...ke wezens in ons dagelijks bestaan. Prijs: € 5,95: Download direct dit e-Book ... Engelen aanroepen? 64 tips voor contact met engelen & gidsen ... . Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Bekijk alle actie e-Books. Jan A. Kleyn. Bestel Geesten Gidsen en Engelen Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Geesten gidsen en engelen | ISBN 9789049400941 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Jan Kleyn geldt nationaal en internationaa ... bol.com | Geesten gidsen en engelen (ebook), Jan A. Kleyn ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Jan Kleyn geldt nationaal en internationaal als een van de experts op het gebied van Gidsen, het leven na de dood en regressietherapie. Veel regressietherapeuten werken vandaag de dag met de 'Methode Jan Kleyn'. Jan Kleyn maakte in 1975 kennis met zijn ei Geesten Gidsen en Engelen.epub Geesten Gidsen en Engelen.mobi. Download het gratis PDF-bestand Geesten Gidsen en Engelen. Download duizenden e-boeken, boeken, romans in EPUB, MOBI-formaat, PDF gratis en zonder registratie op onze website. Onze website is een gratis blog waarmee u gratis pdf-boeken, digitale boeken en alle pdf-boeken gratis kunt ... Vergelijken - Geesten gidsen en engelen (e-Book) (Jan A. Kleyn) ISBN: 9789049400941 - Jan Kleyn geldt nationaal en internationaal als een van de experts op het gebied van Gidsen, het leven na de dood en regressietherapie. Veel regressietherapeuten… Jouw ziel is verbonden met andere zielen én de heilige geest. En zij willen je helpen. Voordat je verbinding maakt met engelen en gidsen, moet je verbinding maken met je eigen ziel. Je kunt alleen maar via je eigen ziel - je eigen creatieve kracht - contact maken met de zielenwereld. Gidsen en engelen spreken met je hart, niet met je ego....

INFORMATIE

AUTEUR
Jan A. Kleyn
DIMENSIE
12,89 MB
BESTANDSNAAM
Geesten gidsen en engelen.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Kleyn geldt nationaal en internationaal als een van de experts op het gebied van Gidsen, het leven na de dood en regressietherapie. Veel regressietherapeuten werken vandaag de dag met de 'Methode Jan Kleyn'.Jan Kleyn maakte in 1975 kennis met zijn eigen hoofdgids Leila. Tijdens een autorit hoorde hij opeens haar stem. Samen met haar en andere Gidsen heeft hij een zeer effectieve regressiemethode ontwikkeld, waarmee ook mensen zelf met hun Gids kunnen kennismaken – en zo prettiger en gemakkelijker kunnen leven. Hij schreef de succestitels Jouw Persoonlijke Gids, Omgaan met gidsen, Je Gids naar een vorig leven en Geesten, Gidsen en Engelen.

Wil je het boek lezen?Geesten gidsen en engelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan A. Kleyn. Lezen Geesten gidsen en engelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN