Clifton 2 - Van vader op zoon

Clifton 2 - Van vader op zoon - Jeffrey Archer | Stml-tunisie.org

...che levensverhaal van Harry Clifton. Harry, de zoon van een havenarbeider in Bristol, heeft zijn vader nooit gekend ... Clifton 2 - Van vader op zoon eBook, Jeffrey Archer ... ... . De verwachting is dat ook Harry een toekomst op de werf wacht, maar dankzij een opmerkelijke gave wordt hij toegelaten tot een exclusieve jongensschool, waardoor zijn leven onomkeerbaar verandert. Direct te downloaden. Van verkoper/antiquair. Het eBook Van vader op zoon (9402304665) geschreven door Jeffrey Archer bestel je op bruna.nl! Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt Harry Clifton dienst bij de marine om te ontsnappen a ... Boekerij | Serie: Clifton ... .nl! Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt Harry Clifton dienst bij de marine om te ontsnappen aan de familiegeheimen en zijn teleurstelling dat hij nooit met Emma Barrington zal kunnen trouwen. Fnac: Clifton-serie 2 - Van vader op zoon, Jeffrey Archer". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Van vader op zoon de toekomst van een familie ligt in de handen van één man. Prijs: € 7,50: Levertijd: 1-2 werkdagen Jeffrey Archer. ... Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt Harry Clifton dienst bij de marine om te ontsnappen aan de familiegeheimen en zijn teleurstelling dat hij nooit met Emma Barrington zal kunnen trouwen. Clifton-serie 2 - Van vader op zoon Jeffrey Archer. Nederlands | Paperback € 7,50 + 15 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. of Van vader op zoon Deel 2 van de Clifton-serie Jeffrey Archer • ebook • epub. Samenvatting . Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt Harry Clifton dienst bij de marine om te ontsnappen aan de familiegeheimen en zijn teleurstelling dat hij nooit met Emma Barrington zal kunnen trouwen. Van vader op zoon | ISBN 9789022583784 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Clifton 2 - Van vader op zoon eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Jeffrey Archer
DIMENSIE
8,40 MB
BESTANDSNAAM
Clifton 2 - Van vader op zoon.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Clifton. Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt Harry Clifton dienst bij de marine om te ontsnappen aan de familiegeheimen en zijn teleurstelling dat hij nooit met Emma Barrington zal kunnen trouwen. Bij een schermutseling met de Duitsers op de Atlantische Oceaan wordt zijn schip tot zinken gebracht en slechts een handjevol overlevenden wordt opgepikt door een Amerikaans cruiseschip. Als Tom Bradshaw, een van Harry’s officieren, diezelfde nacht alsnog sterft, grijpt Harry zijn kans en neemt diens identiteit aan. br /br /br /br /Bij aankomst in New York beseft Harry dat hij een grote fout heeft gemaakt. De problemen die Tom Bradshaw bij zijn vertrek achterliet, konden wel eens veel groter zijn dan die van hemzelf, en Harry heeft geen enkele mogelijkheid meer zijn ware identiteit te bewijzen.

Wil je het boek lezen?Clifton 2 - Van vader op zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeffrey Archer. Lezen Clifton 2 - Van vader op zoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN