De klokkenluider

De klokkenluider - Rob Kiekens | Stml-tunisie.org

...f met onderzoek naar de behandeling van een klokkenluider, die geen last mag hebben van zijn of haar melding van een misstand ... De Klokkenluider | StoryTiles ... . De klokkenluider. Vijftien jaar geleden schrok Nederland op door aanslagen op benzinestations en supermarkten, culminerend in het opblazen van het huis van staatssecretaris Aad Kosto en een bomexplosie in het ministerie van Binnenlandse Zaken. Verantwoordelijk was de mysterieuze actiegroep RaRa (Revolutionaire Anti-Racistische Actie). Ondanks een fanatiek jagende BVD en recherche werden de ... Cafe de Klokkenluider voor een lekker kopje koffie of een lekke ... Home - Cafe de Klokkenluider ... . Ondanks een fanatiek jagende BVD en recherche werden de ... Cafe de Klokkenluider voor een lekker kopje koffie of een lekker glaasje bier! Een klokkenluider kan een integer persoon zijn, maar ook iemand die aanvankelijk aan de bekritiseerde praktijken heeft meegedaan, vervolgens spijt kreeg en de misstanden openbaar maakt. Doorgaans wordt het de klokkenluider niet in dank afgenomen informatie naar buiten te hebben gebracht. Zing mee met dit liedje uit de Disney Classic 'De Klokkenluider van de Notre Dame'. Volg ons: http://facebook.com/DisneyNL http://instagram.com/DisneyNL http... De klokkenluider. Advocate Lacy Stolz werkt al tien jaar voor de Florida Board on Judicial Conduct. In al die tijd hebben slechts twee van haar zaken ertoe geleid dat rechters uit hun ambt werden gezet, in beide gevallen vanwege onbekwaamheid. Maar dan wordt Lacy benaderd door de geroyeerde advocaat 'Rick'. Hij zegt een corrupte rechter in Florida te kennen die grote sommen geld heeft ... De klokkenluider (geschenk Maand van het spannende boek 2003) geschenkboekje juni-maand van het spannende boek 2003 : gratis bij aankoop van ten minste euro 13.45 aan Nederlandstalige boeken tijdens juni-maand van het spannen...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Kiekens
DIMENSIE
11,40 MB
BESTANDSNAAM
De klokkenluider.pdf

OMSCHRIJVING

Australische zeilers worden brutaal verjaagd uit de idyllische lagune van een eiland van Chagos, een Britse archipel ten zuiden van de Maldiven die volgens officiële bronnen onbewoond is. John, een verslaggever uit Perth, moet poolshoogte gaan nemen. Hij zeilt naar de archipel. De komst van de zoveelste zeiler is niet naar de zin van Charlie, een Amerikaan die op het grootste eiland Diego Garcia een ultrageheime operatie voorbereidt. Voor Charlie betekent elke bezoeker een potentieel informatielek, en met de komst van de nieuwe zeilboot is voor hem de maat vol. Hij zal het de nieuwkomer lastig maken. John strandt op de koraalriffen, maar overleeft. Hij stelt vast dat Diego Garcia wel degelijk bewoond is, met huizen, een kerk, een school, een hospitaaltje en een koprafabriek. Wanneer hij ook nog merkt dat Charlie niet de zeebioloog is voor wie hij zich uitgeeft, wordt John vastbeslotener dan ooit om de volledige waarheid boven te spitten. Charlie ontdekt echter dat John voor een krant werkt en wil tot het uiterste gaan om te voorkomen dat er aan zijn aanwezigheid en zijn geheime missie ruchtbaarheid gegeven wordt. Thriller met historische achtergrond.

Wil je het boek lezen?De klokkenluider in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Kiekens. Lezen De klokkenluider Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN