Lola geeft zich bloot

Lola geeft zich bloot - Rachel Gibson | Stml-tunisie.org

...nternet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit - en in de zon - te wachten tot het stof neerdaalt ... Lola geeft zich bloot - Rachel Gibson - Kickass Ebooks ... . Lola geeft zich bloot. 3.91 472 5 Schrijver: Rachel Gibson Voorlezer: Karin Douma. Beschikbaar als audioboek. Als ex-lingeriemodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto's van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit - en in de zon - te wachten tot het stof neerdaalt. Als ex-supermodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto's van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder ... Lola geeft zich bloot by Rachel Gibson - goodreads.com ... . Als ex-supermodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto's van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit - en in de zon - te wachten tot het stof neerdaalt. Een goed plan, totdat op een dag Max Zamora aan boord klimt en het jacht claimt, hij werkt immers voor de overheid.Gek genoeg vertelt Max de waarheid - hij was ... Het boek Lola geeft zich bloot, geschreven door Rachel Gibson, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Lola geeft zich bloot van Rachel Gibson (boek, paperback, ISBN 9789045211213). Als ex-supermodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto's van haar rondzwerven op internet, duikt ze... Lola geeft zich bloot. Auteur: Rachel Gibson: Voorlezer: Karin Douma: Speelduur: 9u 19m 58s: Prijs € 14,95. In winkelmand. Op verlanglijst. Beschrijving. Als ex-lingeriemodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto's van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit ... Deze week poseert Amber in onze rubriek Blootgeven. Ondanks haar lengte - 1.84 meter - draagt ze graag hakken. "Ik ben heel blij met mijn borsten en mijn tattoo's." In het nieuwe VROUW magazine… Lola geeft zich bloot - Rachel Gibson Als ex-lingeriemodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto's van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit - en in de zon - te wachten tot het stof neerdaalt....

INFORMATIE

AUTEUR
Rachel Gibson
DIMENSIE
6,38 MB
BESTANDSNAAM
Lola geeft zich bloot.pdf

OMSCHRIJVING

De pers over Rachel Gibson:‘Herkenbaar, fijn en sexy. Rachel Gibson op haar best.’ – LIFESTYLELOG.NL‘Vermakelijk, sexy, grappig en snel!’ – BOL.COM‘Een mooie mix van drama, liefde en humor.’ – NBD BIBLIONAls ex-lingeriemodel Lola Carlyle hoort dat een aantal zeer onthullende foto’s van haar rondzwerven op internet, duikt ze onder op het luxe jacht van vrienden om in de anonimiteit – en in de zon – te wachten tot het stof neerdaalt. Een goed plan, totdat op een dag Max Zamora aan boord klimt en het jacht claimt, hij werkt immers voor de overheid.Gek genoeg vertelt Max de waarheid – hij was undercover, maar is ontdekt en dus is hij op de vlucht. Alsof deze situatie al niet moeilijk genoeg is, wordt hij nu geconfronteerd met een zeer boze, maar bloedmooie vrouw. Hij kent Lola uit de media – nauwelijks gekleed op covers van modebladen. Maar in levende lijve is ze nog mooier. Lola is onweerstaanbaar, vanaf haar blonde hoofd tot de topjes van haar gelakte kleine teennagels. Max vindt haar sexy, prachtig... en ongelooflijk irritant. En dat zelfs voordat ze het jacht opblaast!Rachel Gibson is een New York Times-bestsellerauteur van sensuele romans vol humor en pit. Haar boeken worden wereldwijd verslonden. Als ze niet schrijft, gaat ze graag varen met meneer Gibson, of is ze op schoenenjacht.

Wil je het boek lezen?Lola geeft zich bloot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Gibson. Lezen Lola geeft zich bloot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN