Vingers van marsepein

Vingers van marsepein - Rascha Peper | Stml-tunisie.org

...int-Petersburg. Vingers van marsepein door Rascha Peper Door gebruik te maken van Scholieren ... Vingers van marsepein - Rascha Peper - (ISBN ... ... .com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Vingers van marsepein is een originele, fijnzinnige roman waarin meesterverteller Rascha Peper zichzelf overtreft. Structuur van de roman De roman heeft twee verhaaldraden: de ene lijn speelt in 1704 (blz. 313) en de andere speelt driehonderd jaar later in de beginjaren van de 21e eeuw. Vingers ... Vingers van marsepein door Rascha Peper | Scholieren.com ... . 313) en de andere speelt driehonderd jaar later in de beginjaren van de 21e eeuw. Vingers van marsepein is een dik boek maar het is niet moeilijk om te lezen. In de oneven hoofdstukken vertelt Rascha Peper het verhaal van Bregtje en in de even hoofdstukken het verhaal van Benjamin. In het verhaal van Bregtje komen af en toe achttiende-eeuwse woorden voor. Meestal kun je de betekenis uit de context afleiden. Vingers van marsepein Inclusief opdrachten Docentinformatie Peper, Rascha 2008; Over deze site. Home; Contact; Colofon; Websitevoorwaarden; Ik wil niet meer worden gevolgd door Google Analytics Klik hier voor opt-out. Let op, deze functie werkt niet op mobiele apparaten ... De geur van ontbindend vlees Op het omslag van Vingers van marsepei...

INFORMATIE

AUTEUR
Rascha Peper
DIMENSIE
6,65 MB
BESTANDSNAAM
Vingers van marsepein.pdf

OMSCHRIJVING

De tienjarige Bregtje woont anno 1704 bij haar oom Frederik Ruysch, een van de bekendste anatomen van zijn tijd, en komt terecht in een geraffineerd spel van misleiding en wraak. De eveneens tienjarige Ben raakt drie eeuwen later onder de indruk van de preparaten van Ruysch; samen met een heldhaftige daad geeft dat zijn leven een nieuwe wending. Meesterverteller Rascha Peper overtreft zichzelf in deze roman vol passie, obsessie, verlies en verlangen.

Wil je het boek lezen?Vingers van marsepein in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rascha Peper. Lezen Vingers van marsepein Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN