Klussen of kussen / De spannendste man / Hartstochtelijke kussen - Intiem Favorieten 416, 3-in-1

Klussen of kussen / De spannendste man / Hartstochtelijke kussen - Intiem Favorieten 416, 3-in-1 - Liz Ireland | Stml-tunisie.org

......

INFORMATIE

AUTEUR
Liz Ireland
DIMENSIE
7,99 MB
BESTANDSNAAM
Klussen of kussen / De spannendste man / Hartstochtelijke kussen - Intiem Favorieten 416, 3-in-1.pdf

OMSCHRIJVING

(1) KLUSSEN OF KUSSEN - Wanneer het droomhuis dat Natalie heeft gewonnen een gammel krot blijkt te zijn, hoeft ze op haar enige buurman, de aantrekkelijke - maar o zo lompe - Cal, niet te rekenen. Tot ze zich met haar twee linkerhanden maar fraaie benen op een ladder begeeft...(2) DE SPANNENDSTE MAN - In een opwelling besluit de degelijke Emily een mysterieuze, aantrekkelijke man te volgen. In eerste instantie om hem te helpen, maar na een ontmoeting met een inbreker, een bezoek aan een stripbar en een aanvaring met een zware jongen, beseft ze dat ze waarschijnlijk zíjn hulp nodig heeft!(3) HARTSTOCHTELIJKE KUSSEN - Liz weet het zeker: ze wil trouwen met de lieve, serieuze Ralph, volgens haar vriendinnen een sul. Nou en? Beter dan die arrogante baas van haar! Al is Lyon natuurlijk wél sexy, en wanneer hij een beroep op haar doet, kan ze toch niet weigeren?

Wil je het boek lezen?Klussen of kussen / De spannendste man / Hartstochtelijke kussen - Intiem Favorieten 416, 3-in-1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liz Ireland. Lezen Klussen of kussen / De spannendste man / Hartstochtelijke kussen - Intiem Favorieten 416, 3-in-1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN