Hoe overleef ik met/zonder vrienden?

Hoe overleef ik met/zonder vrienden? - Francine Oomen | Stml-tunisie.org

...en. Antwoorden. Reageren. J. J. @kristy Als je rechtsboven op 'over dit boek' klikt zie je wanneer het boek voor het eerst is uitgegeven ... Luisterboek 'Hoe overleef ik met/zonder vrienden?' door ... ... . 9 jaar geleden. Antwoorden. Reageren. Serena. Serena. super!!!!! Bij Hoe overleef ik met/zonder vrienden kreeg men bij de eerste oplage een Hoe overleef ik-vriendschapsbandje.Het was een roze bandje met de tekst: HOI - NO FEAR - HOI - BE YOURSELF - HOI - THE MAGIC IS IN THE DOING erop. Dit zijn citaten uit het boek. In het boek geeft Rosa het armbandje in een envelop aan Esther. Externe link Boekverslag Nederlands Hoe ... Boekverslag Nederlands Hoe overleef ik met/zonder vrienden ... ... . Dit zijn citaten uit het boek. In het boek geeft Rosa het armbandje in een envelop aan Esther. Externe link Boekverslag Nederlands Hoe overleef ik met/zonder vrienden? door Francine Oomen door Suzanne | 2e klas vmbo | 8 februari 2008 7,1. Toon 17 verslagen. Samen ben je slimmer. Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit ... Lees „Hoe overleef ik met/zonder vrienden?" door Francine Oomen verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Wat doet Rosa als haar moeder het (weer) in haar bol krijgt, haar vader zich (weer) niet aan zijn afspraken houdt en haa... Hoe overleef ik met/zonder vrienden? Francine Oomen (auteur) Annet Schaap (illustrator) ... Kamperen met haar vrienden en vriendinnen lijkt haar wel wat, maar daar is haar moeder het niet mee eens … Na veel plannen en praten gaat de kampeertrip toch door, maar natuurlijk loopt er van alles mis. Dan is er nog Neuz, ... Hoe overleef ik? Rosa is de hoofdpersoon in deze serie. In het allereerste deel wil Rosa de saaie vakantie overleven, maar telkens is er weer iets nieuws waar ze overleef-tips bij kan gebruiken. 19 feb. 2015 - Bekijk het bord "hoe overleef ik met/zonder vrienden ?" van hafsalkh op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Hoes, Vrienden en Boeken. Eclaire Francine Marie Oomen (Laren, 27 maart 1960) is een Nederlandse schrijfster, illustratrice en ontwerpster.. Oomen heeft de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven gedaan, waar ze in 1983 afstudeerde. In 1990 verscheen Saartje en Tommie op de boerderij, haar allereers...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Oomen
DIMENSIE
12,89 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik met/zonder vrienden?.pdf

OMSCHRIJVING

Wat doet Rosa als haar moeder het (weer) in haar bol krijgt, haar vader zich (weer) niet aan zijn afspraken houdt en haar vriendje zich bedenkt? Gaat ze gillen/schreeuwen/brullen en/of met een kettingzaag zwaaien, of met haar vrienden op vakantie, naar Zuid-Spanje bijvoorbeeld?Soms vallen dingen mee, soms tegen. Soms blijkt het allervervelendste wat je dacht dat er kon gebeuren, juist het allerbeste te zijn. Het ligt er helemaal aan, wat je er zelf mee doet!Dit boek gaat over keuzes maken en met krokodillen praten. Over bang zijn en vertrouwen hebben. Over jaloezie, maar vooral over vriendschap.Natuurlijk weer met veel e-mails, chats én handige survivaltips.

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik met/zonder vrienden? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Oomen. Lezen Hoe overleef ik met/zonder vrienden? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN