Babysokjes breien

Babysokjes breien - Catherine Bouquerel | Stml-tunisie.org

... je lieve sokjes voor je baby kunt breien op twee breinaalden en met twee kleuren wol, kun je leren in deze instructievideo ... Baby Slofjes Breien - Vinden.nl ... . Het breipatroon van de babysokjes is niet moeilijk en de sokjes zijn snel klaar. Babysokjes breien - gratis patroon. VanAgnes. 1 year ago. 22-12-2018. Mijn beide oma's waren beiden ontzettend goed in het breien van sokken. De ene oma breide geitenwollensokken voor in klompen en in laarzen, de andere oma breide 'slaapsokken' en babysokjes. babysokjes. Natuurlijk wil je graag dat je baby'tje warme voetjes heeft. Want dan voelt hij of zij zich lekker en blij. B ... Patroon babysokjes breien - gratis breipatroon van Breimeisje ... . babysokjes. Natuurlijk wil je graag dat je baby'tje warme voetjes heeft. Want dan voelt hij of zij zich lekker en blij. Bijvoorbeeld tijdens het slapen, kruipen of rollen. En dat is precies waar de babysokjes van HEMA voor zorgen. Ze zijn lekker zacht en gemaakt van katoen en polyamide. Deze stoffen zijn niet alleen warm, ze ademen ook. Op zoek naar een Babysokje? Babysokjes koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis BABYSOKJES (zeer vlug en makkelijk gemaakt, halfuur per sokje!) Maat: voetlengte 10 cm. Nodig: 50 gr babywol voor naald 4 of sokkenwol voor nld 2,5 dubbel - Naald nr 4 . Afkorting : M = 1 steek meerderen . Re = rechts breien. Av = averechts breien Deze tutorial babysokjes breien laat stap voor stap zien hoe je deze schattige slofjes kunt maken. Het zijn hele praktische babysokjes omdat ze goed blijven zitten aan baby's voetjes. Babysokjes breien - Deze babysokjes zijn heerlijk warm en zacht. Ze zijn fijn aan de voetjes van je kleintje of leuk om te geven als kraamcadeau. Natuurijk kun je zelf de kleur kiezen! Normale prijs: € 0,00 . € 0,00. In winkelwagen. Zet op verlanglijst - % - % Details ... Sokken breien volgens Kiki "Sokken breien is helemaal niet moeilijk", is Kiki's overtuiging. " Al is het niet je eerste project als breister. Je moet een beetje ervaring hebben en weten wat recht en averecht breien is, maar daarna kun je gerust een paar sokken maken." 25 jan. 2018 - Bekijk het bord "Babysokjes breien" van marijkebrecx op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Breien, Breien en haken en Breien haken. Babysokjes breien op een rondbreinaald - het patroon. In deze les gaan we sokken breien van de teen naar het boord. Dat betekent dat we op een speciale manier steken gaan opzetten. Hierdoor krijg je geen naad op de teen. Voor degenen die nog nooit een sok hebben gebreid, hier nog even de onderdelen van een sok. Met dit leuke patroon kun je babyslofjes breien van Katia garen. Deze slofjes worden gebreid met de ribbelsteek en boordsteek. Dat maakt dit een leuk project voor beginners. Het is ook een leuke manier om te beginnen met het breien van slofjes en sokken. Voor dit patroon is Peques gebruikt van Katia. Brei 4(7,11) steken recht, 2 steken samen breien, 3 steken recht, 2 s...

INFORMATIE

AUTEUR
Catherine Bouquerel
DIMENSIE
5,34 MB
BESTANDSNAAM
Babysokjes breien.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is er meer vertederend dan kleine babyslofjes?In dit hartveroverende boek vol slofjes wordt allereerst de techniek van het breien uitgelegd. Vervolgens kunt u kiezen uit twintig patronen van lieve, zachte, snoezige slofjes, sokjes en schoentjes om zelf te breien.

Wil je het boek lezen?Babysokjes breien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Catherine Bouquerel. Lezen Babysokjes breien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN