Tartelettes! 40 recepten voor zoete en hartige tartelettes

Tartelettes! 40 recepten voor zoete en hartige tartelettes - Christophe Adam | Stml-tunisie.org

...ept met kersenjam en ganache. Maar zomerse versies met room en vers fruit zijn ook heerlijk ... Mango ananas tartelettes • Deb's Bakery & Kitchen ... . Binnenkort deel ik een lekker recept met jullie voor een zomerse ... recepten met tartelettes: Tartelettes Cavour, ... bieslook, -500 g champignons, -citroensap, -40 g boter en 40 g bloem, -3 1/2 dl bouillon, -300 g gaar (gekookt)kippevlees, -60 g tomatenpuree, -3 eetlepels madera en 1 eetlepel cognac, -zout ... "Tartelettes au legumes" Dit recept is voor 4 verschillende taartjes voor 4 personen, . ... Tartelette met kerstomaten en fetaroom | Kerst Recept ... ... ... "Tartelettes au legumes" Dit recept is voor 4 verschillende taartjes voor 4 personen, ... Boekbeschrijving. 40 recepten voor zoete en hartige tartelettes Kleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken! Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten (waaronder zoet deeg met amandel, zoet deeg met cacao, Linzerdeeg en Bretons zanddeeg) vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige taartjes van de hand van de creatieve chef-patissier Christophe Adam. Tartelettes!. 40 recepten voor zoete en hartige tartelettes Kleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken! Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten (waaronder zoet deeg met amandel, zoet deeg met cacao, Linzerdeeg en Bretons zanddeeg) vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige taartjes van de hand van de creatieve chef-patissier Christophe Adam. 40 recepten voor zoete en hartige tartelettes. Kleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken! Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten (waaronder zoet deeg met amandel, zoet deeg met cacao, Linzerdeeg en Bretons zanddeeg) vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige taartjes van de hand van de creatieve chef-patissier Christophe Adam. Titel: Tartelettes! Ondertitel: 40 recepten voor zoete en hartige tartelettes Auteur: Christophe Adam Uitgever: Veltman Uitgevers B.V. ISBN: 978 90 483 0874 3 Aantal pagina's: 128 Aantal recepten: 40 recepten en 1...

INFORMATIE

AUTEUR
Christophe Adam
DIMENSIE
8,74 MB
BESTANDSNAAM
Tartelettes! 40 recepten voor zoete en hartige tartelettes.pdf

OMSCHRIJVING

40 recepten voor zoete en hartige tartelettesKleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken!Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten (waaronder zoet deeg met amandel, zoet deeg met cacao, Linzerdeeg en Bretons zanddeeg) vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige taartjes van de hand van de creatieve chef-patissier Christophe Adam.Klassiek (met chocolade, citroen, kersen, koffie…), van het seizoen (met vijgen, bosaardbeien, frambozen…), creatief (blacktarte, schijn bedriegt, wortel met kokos, taartje niçoise…): Christophe leert u de kneepjes van het vak en alles wat u nodig heeft om zelf thuis prachtige en originele tartelettes te maken.Christophe Adam heeft zijn talent ontdekt en ontplooid bij grote zaken als Le Gavroche en Le Crillon. In 1996 ging hij als creatief directeur aan het werk bij Fauchon. Tegenwoordig ontwerpt hij gebak ‘op maat’, is hij consultant en houdt hij zich bezig met het runnen van Adam’s, zijn zaak voor tartines et café in Parijs. Zijn creaties zijn een lust voor het oog!

Wil je het boek lezen?Tartelettes! 40 recepten voor zoete en hartige tartelettes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Christophe Adam. Lezen Tartelettes! 40 recepten voor zoete en hartige tartelettes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN