Stinkhond gaat naar school

Stinkhond gaat naar school - Colas Gutman | Stml-tunisie.org

...n lievelingsboek? Bestel Stinkhond gaat naar school van Colas Gutman ... Stinkhond gaat naar school - Vos en Haas - 9789401465526 ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Stinkhond woont met zijn vriend Plattekat in een vuilnisbak. Hij heeft veel zin in zijn eerste schooldag, maar die verloopt heel anders dan Stinkhond had gedacht. De andere honden vinden hem maar vies en raar en willen geen vriendjes met hem zijn. Met veel grappige kleurentekeningen. Vanaf ca. 7 jaar.; Door Colas Gutman Bestel Stinkhond gaat naar sc ... Stinkhond gaat naar school - Colas Gutman - 9789401465526 ... ... . Vanaf ca. 7 jaar.; Door Colas Gutman Bestel Stinkhond gaat naar school van Colas Gutman;;Marc Boutavant. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Stinkhond gaat naar school. 10,0. Auteur: Colas Gutman. E-book op Bol.com (€ 5,99) Tweeten. Omschrijving Stinkhond gaat naar school. Dit is Stinkhond. Hij ruikt naar sardientjes. en ziet eruit als een gerafeld tapijt. Stinkhond is niet alleen lelijk en dom, maar hij heeft ook een hart van goud. Stinkhond gaat naar school Colas Gutman • Boek • hardback. Samenvatting . Hij is gek en hij stinkt, maar hij heeft een hart van goud! Dit is Stinkhond. Hij ruikt naar sardientjes en ziet eruit als een gerafeld tapijt. Stinkhond is niet alleen lelijk en dom, Titel: Stinkhond gaat naar school ISBN: 9789401465526 Auteur: Colas Gutman Beschrijving: Dit is Stinkhond. Hij ruikt naar sardientjes en ziet eruit als een gerafeld tapijt. Stinkhond is niet alleen lelijk en dom, maar hij heeft ook een hart van goud. Stinkhond gaat naar school. Merk: Uitgeverij Lannoo. Ean: 9789401465526. Levertijd: 1-2 werkdagen. We doen onze uiterste best om je bestelling op tijd te bezorgen. Door onvoorziene omstandigheden kan het in een enkel geval voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. Stinkhond gaat naar school Dit is Stinkhond. Hij ruikt naar sardientjes en ziet eruit als een gerafeld tapijt. Stinkhond is niet alleen lelijk en dom, maar hij heeft ook een hart van goud. Vandaag gaat Stinkhond naar school! Zal hij zijn best doen voor de juf? Zal hij mogen meedoen met voetbal in de speeltijd? Stinkhond gaat naar school; Stinkhond gaat naar school. Colas Gutman Koop dit boek! gebonden: € 9,99 ISBN: 9789401465526, 64 blz., maart 2020 Formaat: 24,7 (h) x 17,7 (b) x 1,4 (d) cm. Gewicht: 391 gram. Uitgever ......

INFORMATIE

AUTEUR
Colas Gutman
DIMENSIE
5,63 MB
BESTANDSNAAM
Stinkhond gaat naar school.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is Stinkhond.Hij ruikt naar sardientjesen ziet eruit als een gerafeld tapijt.Stinkhond is niet alleen lelijk en dom,maar hij heeft ook een hart van goud.Vandaag gaat Stinkhond naar school!Zal hij zijn best doen voor de juf?Zal hij mogen meedoen met voetbal in de speeltijd?Maar vooral, zal hij vanavond kunnen voorlezen aan Plattekat?

Wil je het boek lezen?Stinkhond gaat naar school in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Colas Gutman. Lezen Stinkhond gaat naar school Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN