Firelight 1: Ziel van vuur

Firelight 1: Ziel van vuur - Sophie Jordan | Stml-tunisie.org

...oung Adult - Aantal pag.: 237 "Mijn hart klopt in mijn keel als hij dichterbij komt ... Ziel van vuur - Sophie Jordan | 9789045340074 | Standaard ... ... . Ik weet precies op welk moment hij me ziet. Bestel Ziel van vuur Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Ziel van vuur (Firelight Book 1) (Dutch Edition) e oltre 1.000.000 di libri sono disponibili per Amazon Kindle . Maggiori informazioni Bestel eenvoudig online: Firelight - Ziel van vuur door Sophie Jordan (Paperback 2005 Blossom Books 312 pagina's) ISBN 9789020679144 Firelight, Ziel van Vuur door Sophie Jordan Afgelopen vrijdag kreeg ik een leesexemplaar van dit boek in handen en ik kon er gisteren dan eindelijk in beginnen. Om alvast een kleine indruk te geven van mijn mening over dit boek: ik heb de hel ... Firelight 1 Ziel van vuur [recensie] (met afbeeldingen ... ... . Om alvast een kleine indruk te geven van mijn mening over dit boek: ik heb de hele nacht doorgelezen tot ik hem uit had! Vormgeving Buy Ziel van vuur (Firelight) 01 by Sophie Jordan, Annemarie Dragt (ISBN: 9789020679144) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....

INFORMATIE

AUTEUR
Sophie Jordan
DIMENSIE
5,35 MB
BESTANDSNAAM
Firelight 1: Ziel van vuur.pdf

OMSCHRIJVING

Jacinda is een draki; ze ziet eruit als een meisje maar kan zich transformeren tot een draak. Vanaf het moment dat wordt vastgesteld dat ze tot een van de meest bijzondere soorten hoort, wordt haar leven beheerst door haar kolonie.Het benauwt haar dat ze voortdurend in de gaten wordt gehouden. Wanneer ze uit opstandigheid een van de heiligste wetten van haar soort overtreedt, moet ze dat bijna met de dood bekopen. Samen met haar moeder en zusje vlucht Jacinda naar een stad midden in de woestijn waar ze als mens verder moeten gaan. Ze vindt het moeilijk om zich aan te passen aan het menselijke leven en verliest langzaam de grip op haar draki-geest. De knappe Will is de enige die haar levendraaglijk maakt en haar draki wakker houdt. Maar Will heeft een groot geheim; hij en zijn familie zijn draki-jagers en hebben het voorzien op de kolonie van Jacinda. Jacinda weet dat ze uit zijn buurt moet blijven, maar kan ze dat ook?Ziel van Vuur is het eerste deel van de Firelight-trilogie.

Wil je het boek lezen?Firelight 1: Ziel van vuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sophie Jordan. Lezen Firelight 1: Ziel van vuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN