Studeren, waarom doe je dat?

Studeren, waarom doe je dat? - Jiddu Krishnamurti | Stml-tunisie.org

...opleiding al erg interessant vond. Maar ook stages zijn heel belangrijk omdat de praktijk toch heel anders is dan de theorieboeken ... Studeren, waarom doe je dat? - bibliotheek.nl ... . Ik denk dat je stagejaar met de daarbij behorende intervisies heel waardevol zijn in je ontwikkeling als pedagoog. Gelukkig maar dat heel wat jongeren dit zo voelen. Helaas zijn er ook veel studiekiezers en studenten die het leven helemaal niet zo leuk vinden. Die veel stress hebben, die depressief zijn. Wat doe je dan als ouder? Stress en depressie bij studeren en studiekeuze is helaas iets dat steeds meer voorkomt. Schrijf je da ... Studeren waarom doe je dat - Jiddu Krishnamurti - (ISBN ... ... . Wat doe je dan als ouder? Stress en depressie bij studeren en studiekeuze is helaas iets dat steeds meer voorkomt. Schrijf je daarom zo snel mogelijk uit als je er zeker van bent dat je wil stoppen met je studie. 6. Zoek op tijd een nieuwe studie . Je wil niet in een donker gat vallen, de stap om weer verder te studeren is namelijk groter dan je in eerste instantie denkt. Ga daarom intensief op zoek naar een nieuwe studie. Waarom doe je iets, terwijl je weet dat het niet goed voor je is? Of iemand nou teveel rookt, drinkt of snackt, het is een feit dat veel mensen hun slechte gewoontes maar moeilijk op kunnen geven. Terwijl ze maar al te goed weten dat het niet goed voor hen is. J. Krishnamurti Studeren, waarom doe je dat? Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Esoterie algemeen, Lezingen, Zelfverwerkelijking, studeren, Wijsbegeerte, Psychologie, Filosofie algemeen, wetenschapsleer, Levenskunst - Zelfverwerkelijking Taal Nederlands Oorspronkelijke taal Engels, verschenen als Why are you being educated?...

INFORMATIE

AUTEUR
Jiddu Krishnamurti
DIMENSIE
11,3 MB
BESTANDSNAAM
Studeren, waarom doe je dat?.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek bevat zes toespraken die Krishnamurti tussen 1969 en 1984 hield voor studenten aan diverse Indiase universiteiten en academies voor technische wetenschappen. Krishnamurti richtte zich er daarbij vooral op zijn toehoorders opmerkzaam te maken op het feit dat streven naar kennis een mens niet verlost van onkunde omtrent zichzelf. Hoewel kennis, vooral technische kennis, onontbeerlijk is, wekt ze ook de illusie dat wij beschikken over de intelligentie die nodig is om de uitdagingen van het leven aan te kunnen. Deze illusie heeft tot gevolg dat we het hele uitgebreide en subtiele terrein van de menselijke geest en van de verhoudingen tussen mensen onderling verwaarlozen. In de in dit boek opgenomen toespraken komt deze visie duidelijk naar voren, waardoor ze niet alleen van belang zijn voor de jeugd, maar ook voor ouders, leraren en voor iedereen die geïnteresseerd is in de dieper gelegen levenskwesties.

Wil je het boek lezen?Studeren, waarom doe je dat? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jiddu Krishnamurti. Lezen Studeren, waarom doe je dat? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN