Kortom...

Kortom... - John Cleese | Stml-tunisie.org

...uk moeten krijgen.. Met een komma: Het is morgen mooi weer en je hebt meer beweging nodig ... Creatieve videoproductie voor bedrijven - Kortom Video ... ... . Kortom, je kunt beter gaan fietsen. Jij hebt meestal wel in de gaten wat er speelt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Kortom verenigt meer dan 1200 communicatieprofessionals die werken in de sector van overheids- en socialprofitcommunicatie. Kortom 1) Afijn 2) Bijwoord 3) Efin 4) Enfin 5) Enfin even aan de wandel 6) In een woor ... Puzzelwoordenboek kortom - Mijnwoordenboek | Vertalen ... . Kortom 1) Afijn 2) Bijwoord 3) Efin 4) Enfin 5) Enfin even aan de wandel 6) In een woord 7) In het kort 8) In het kort gezegd 9) Kort gezegd 10) Om het kort te zeggen 11) Om kort te gaan 12) Samenvattend 13) Somma 14) Welnu 15) Zonder omhaal kortom (bw): in het kort, kort, om kort te gaan. als synoniem van een ander trefwoord: ...

INFORMATIE

AUTEUR
John Cleese
DIMENSIE
5,26 MB
BESTANDSNAAM
Kortom....pdf

OMSCHRIJVING

Kortom... is het openhartige en tegelijk hilarische levensverhaal van een lange, verlegen jongeman uit Weston-super-Mare die een legende werd.John Cleese voert ons in zijn autobiografie terug naar zijn eerste publieke optreden, op St. Peters Preparatory School, toen hij acht jaar en tien maanden was. Hij beschrijft zijn overbezorgde ouders, die niet langer dan een jaar in een huis leken te kunnen wonen; zijn eerste werkervaring, als leraar die niets wist van de vakken die hij moest onderwijzen; zijn dagen als rechtenstudent op Cambridge, in het gezelschap van een hamster; en zijn ontmoeting met Graham Chapman, de man die twintig jaar lang zijn schrijfpartner zou zijn. Wij volgen hem gedurende zijn eerste speel- en schrijfervaringen met onder meer Peter Sellers, David Frost en Marty Feldman tot de hoogtijdagen van Monty Python. Intussen geeft Cleese zijn mening over tal van onderwerpen als de aard van comedy, de grote pluspunten van cricket en de kleine van waterskiën, en het belang van de kennis van de regeerperiodes van alle koningen en koninginnen van Engeland. Met deze autobiografie, een meesterlijke prestatie van s werelds grootste komiek, leren we stukje bij beetje de man kennen die met Monty Python en Fawlty Towers de wereld veroverde.

Wil je het boek lezen?Kortom... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Cleese. Lezen Kortom... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN