Het veilige huis

Het veilige huis - Nicci French | Stml-tunisie.org

...Anna Downes. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het derde slachtoffer, een tienermeisje, overleeft de aanslag ... Gespreksvoering met kinderen; Het Veilige huis, kinderen ... ... . Op zoek naar een veilig huis voor deze enige getuige wendt de politie zich tot dr. Samantha Laschen, die bekendstaat om haar baanbrekend werk bij de behandeling van posttraumatische stressstoornissen. Het derde slachtoffer blijft in leven: een tienermeisje met een doorgesneden keel wordt door de politie in veiligheid gebracht. Op zoek naar een veilig huis voor deze enige getuige wendt de politie zich tot dr. Samantha Laschen, die bekendstaat om haar ... dwarsligger | Het veilige huis - Anna Downes ... . Op zoek naar een veilig huis voor deze enige getuige wendt de politie zich tot dr. Samantha Laschen, die bekendstaat om haar Een brute moordaanslag in een huis in een rustige, rijke buurt van een Engels provinciestadje resulteert in twee doden. Beveilig je huis tegen inbraak met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Hoe? Vraag een PKVW-beveiligingsadviseur bij jou in de buurt om advies. 24-jan-2019 - Gespreksvoering met kinderen; Het Veilige huis, kinderen betrekken bij het maken van afspraken voor het veiligheidsplan...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicci French
DIMENSIE
7,92 MB
BESTANDSNAAM
Het veilige huis.pdf

OMSCHRIJVING

Een brute moordaanslag in een huis in een rustige, rijke buurt van een Engels provinciestadje resulteert in twee doden. Het derde slachtoffer, een tienermeisje, overleeft de aanslag. Op zoek naar een veilig huis voor deze enige getuige wendt de politie zich tot dr. Samantha Laschen, die bekendstaat om haar baanbrekend werk bij de behandeling van posttraumatische stressstoornissen. Wat voor Samantha begint als een gunst en een psychiatrisch experiment, eindigt in een nachtmerrie.

Wil je het boek lezen?Het veilige huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicci French. Lezen Het veilige huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN