Verhalen uit het kinderziekenhuis

Verhalen uit het kinderziekenhuis - Mariette Middelbeek | Stml-tunisie.org

...deren te behandelen en te verplegen. Wat zij meemaken in hun beroep vertellen ze in deze verzameling verhalen uit het kinderziekenhuis ... Verhalen uit het kinderziekenhuis door Mariëtte Middelbeek ... . 'Op onze afdeling is een baby opgenomen, Bas. 'Verhalen uit het kinderziekenhuis, opgetekend in het Wilhelmina Kinderziekenhuis' door Mariëtte Middelbeek - Onze prijs: €6,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Verhalen uit het kinderziekenhuis (3) Beschermengel ; Ik ben twee en ik zeg nee ; Knuffelvriend ; Over mij ; In de media ; Shop ; Zoeken . Welkom op mijn website! Wat l euk dat je er bent en dat je een kijkje komt nemen in het leven van een verpleegkundige! Deze website ... De schrijvende verpleegkundige ... . Welkom op mijn website! Wat l euk dat je er bent en dat je een kijkje komt nemen in het leven van een verpleegkundige! Deze website is het bewijs dat mijn beide ... Verhalen uit het kinderziekenhuis (3) Beschermengel ; Ik ben twee en ik zeg nee ; Knuffelvriend ; Over mij ; In de media ; Shop ; Zoeken . Sophietje "Sophietje laat zien dat zij een flinke meid is en het best alleen kan, maar anderzijds zoekt zij haar geborgenheid", luidt de betekenis van het beeldje. En zo voel ik mij ook aan het begin van ... Het Wilhelmina Kinderziekenhuis viert in 2013 zijn 125-jarig bestaan. Meer dan 1.000 medewerkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week met hart en ziel bezig om zieke kinderen te behandelen en te verplegen. Wat zij meemaken in hun beroep vertellen ze in deze verzameling verhalen uit het kinderziekenhuis. `Op onze afdeling is een baby opgenomen ... In dit boek lees je de verhalen uit het kinderziekenhuis, van traumachirurg tot schoonmaker en van verpleegkundige tot kok. Wat maken zij mee in de dagelijkse praktijk van het kinderziekenhuis? Van ontroerende gebeurtenissen tot heftige situaties, in deze verhalen staan de unieke en bijzondere patiëntjes centraal. Verhalen uit he...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariette Middelbeek
DIMENSIE
10,79 MB
BESTANDSNAAM
Verhalen uit het kinderziekenhuis.pdf

OMSCHRIJVING

Meer dan 1.000 medewerkers in het Wilhelmina Kinderziekenhuis zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week met hart en ziel bezig om zieke kinderen te behandelen en te verplegen. Wat zij meemaken in hun beroep vertellen ze in deze verzameling verhalen uit het kinderziekenhuis.'Op onze afdeling is een baby opgenomen, Bas. Hij heeft een ernstige darmaandoening. Hij verdraagt helemaal geen voedsel. Vijf maanden is hij, en heel ziek. Hoelang Bas moet blijven, weten we nog niet. Maar dat hij niet volgende week weer naar huis gaat, is wel duidelijk.'Het is de nachtmerrie van elke ouder: je kind wordt ziek of krijgt een ongeluk. Iedereen ziet zijn of haar kind het allerliefste gezond, maar helaas loopt het soms anders. En dan wil je maar één ding: de aller- beste zorg voor je zoon of dochter. In het kinderziekenhuis wordt die zorg geboden, elke dag opnieuw.In dit boek lees je de verhalen uit het kinderziekenhuis, van traumachirurg tot schoonmaker en van verpleegkundige tot kok. Wat maken zij mee in de dagelijkse praktijk van het kinderziekenhuis? Van ontroerende gebeurtenissen tot heftige situaties, in deze verhalen staan de unieke en bijzondere patiëntjes centraal.

Wil je het boek lezen?Verhalen uit het kinderziekenhuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariette Middelbeek. Lezen Verhalen uit het kinderziekenhuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN