De zomer van Kim Novak

De zomer van Kim Novak - Hakan Nesser | Stml-tunisie.org

...e mannen. De zomer van Kim Novak leest erg gemakkelijk en vlot weg ... De zomer van Kim Novak - Håkan Nesser - Google Boeken ... . Het is knap van Nesser dat hij zich heeft kunnen verplaatsen in een veertienjarige jongen die nog bezig is het verdere leven te ontdekken. Hoewel het boek in mijn ogen geen thriller is (het is meer roman) heeft het wel een zekere mate van spanning. Tot hun grote verrassing treffen ze daar hun tijdelijke lerares Ewa Kaludis, die in de ogen van de jongens veel weg heeft van Kim Novak, en haar vriend Berra Albertson. Deze laatste mogen ze niet zo en zijn des te blijer als ze merke ... bol.com | De zomer van Kim Novak -De liefde van een goede ... ... . Deze laatste mogen ze niet zo en zijn des te blijer als ze merken dat de grote broer Henry een stiekeme relatie krijgt met Ewa. Als Berra dit maar niet te weten komt. De zomer van Kim Novak hoort niet thuis in de Van Veeteren cyclus en is een op zichzelf staande misdaadroman. Ik zou het liever een roman willen noemen. Hoewel het boek over een misdaad gaat is het belangrijkste thema toch de ontluikende volwassenheid en sexualiteit van de veertienjarige Erik Wasser, ... De zomer van Kim Novak | ISBN 9789462370135 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De zomer van Kim Novak -De liefde van een goede vrouw (Hardcover). De veertienjarige Erik en zijn schoolvriend Edmund brengen hun zomervakantie door in... De zomer van Kim Novak book. Read 112 reviews from the world's largest community for readers. De veertienjarige Erik en zijn schoolvriend Edmund brengen ... De zomer van Kim Novak is daar een voorbeeld van. Hier geen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hakan Nesser
DIMENSIE
7,45 MB
BESTANDSNAAM
De zomer van Kim Novak.pdf

OMSCHRIJVING

De veertienjarige Erik en zijn schoolvriend Edmund brengen hun zomervakantie door in een klein zomerhuis aan een Zweeds meer. Al zwemmend, roeiend en lezend hebben ze een heerlijke tijd. Stiekem roken ze sigaretten en dagdromen ze over de jonge lerares Ewa, die als twee druppels water op filmster Kim Novak lijkt.Op het dorpsfeest steelt Ewa de harten van alle mannen. Twee dagen erna wordt het lichaam van haar verloofde gevonden. Aanvankelijk staat de broer van Erik, die een verhouding met Ewa had, onder verdenking, maar de echte moordenaar wordt nooit aangehouden.

Wil je het boek lezen?De zomer van Kim Novak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hakan Nesser. Lezen De zomer van Kim Novak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN