De boeken van de Varulven 1 - De zilveren wolvin

De boeken van de Varulven 1 - De zilveren wolvin - Rosalynd Randolph | Stml-tunisie.org

...terking, een alternatieve leefgemeenschap voor Weerwolven in Canada ... De zilveren wolvin - E-book - Rosalynd Randolph - Storytel ... . Er zal een wachtwoord naar je gemaild worden. FantasyWereld. Home; Boeken De zilveren wolvin (De boeken van de Varulven, Band 1) | Dijk, Cocky van, Randolph, Roselynd | ISBN: 9789463080224 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Weerwolvin Judith ontdekt na de dood van haar oom dat ze familie heeft in Winterking, een alternatieve leefgemeenschap voor Weerwolven in Canada. Ze besluit een vlucht te boeken voor de vakantie van haar leven. ... De boeken van de Varulven 1 - De zilveren wolvin door ... ... . Ze besluit een vlucht te boeken voor de vakantie van haar leven. Dat lijkt te lukken, als ze letterlijk Ontwaakt en voor het eerst een Jachtpartij meemaakt. Trilogie De boeken van de Varulven van Rosalynd Randolph (De Zilveren wolvin, De Zilveren poort en De Zilveren raaf) Aanbieding! € 54, 90 (inclusief 9% btw) Aantal. Voeg toe aan winkelwagen. ... Ze besluit een vlucht te boeken voor de vakantie van haar leven. 'De boeken van de Varulven 2 De zilveren poort' door Roselynd Randolph, Cocky van Dijk - Onze prijs: €22,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. De boeken van de Varulven 1 - De zilveren wolvin. €5.99 E-book. Kim ten Tusscher; De vertellingen van de ondergang 1 - Bloed. €8.99 E-book. Kim ... De zilveren wolvin. Luister 14 dagen gratis De zilveren wolvin. 0.0 0 5 Schrijver: Rosalynd Randolph. Beschikbaar als e-book. ... De boeken van de Varulven: 1 Vertaler: Meer info over het e-book: Uitgeverij: Zilverspoor Verschenen: 2020-04-25 ISBN: 9789463082341 Reacties Probleem melden ......

INFORMATIE

AUTEUR
Rosalynd Randolph
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
De boeken van de Varulven 1 - De zilveren wolvin.pdf

OMSCHRIJVING

Judith, een ingedutte Weerwolvin van veertig, ontdekt na de dood van haar oom dat ze familie heeft in Winterking, een alternatieve leefgemeenschap voor Weerwolven in Canada. Judith, een ingedutte Weerwolvin van veertig, ontdekt na de dood van haar oom dat ze familie heeft in Winterking, een alternatieve leefgemeenschap voor Weerwolven in Canada. Ze besluit een vlucht te boeken voor de vakantie van haar leven. Dat lijkt te lukken, als ze letterlijk Ontwaakt en voor het eerst een Jachtpartij meemaakt. Maar dan wordt ze beschuldigd van moord en betaalt het dorpje een vreselijke prijs voor haar aanwezigheid. Er zit voor Judith niets anders op dan de handen uit het vachtje te steken en de vijand het hoofd te bieden. Een vijand die, zo blijkt, uit eigen gelederen komt. Als ze dan ook nog wordt ontvoerd en oog in oog komt te staan met haar dood gewaande vader, wacht haar de zwaarste beproeving van haar leven. Maar Judith zou Judith niet zijn, als ze niet op geheel eigen wijze afrekent met haar demonen en iedereen die haar een kwaad hart toedraagt. Ze krijgt daarbij hulp uit onverwachte hoek, maar betaalt een zware prijs door te kiezen voor haar hart en een heel nieuw leven. Deze dark fantasy in de traditie van True Blood bewijst dat het leven ook voor Weerwolven bij veertig begint.

Wil je het boek lezen?De boeken van de Varulven 1 - De zilveren wolvin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosalynd Randolph. Lezen De boeken van de Varulven 1 - De zilveren wolvin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN