Het Kaïnsteken

Het Kaïnsteken - Hanneke Wijgh | Stml-tunisie.org

.... De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen ... Het kaïnsteken door Jo Claes (paperback) - Managementboek.nl ... . Geschreven bij Het Kainsteken. Ik heb een bundel van Patricia Cornwell met de verhalen Rigor Mortis, Modus Operandi en Het Kaïnsteken. In deze drie boeken draait het om één moordenaar. Af en toe zenuwslopend, steeds boeiend en zeker onderhoudend. Nodigt uit tot het lezen van meer van haar boeken. Titel: Het kaïnsteken Auteur: Jo Claes Uitgeverij: Houtekiet Publicatiedatum: 27 september 2018 Aantal bladzijden: 285 Recensie: Lilian Cover Een kleurrijk schilderij van een idyllisch steegje in Italië op een, zo te zien, warme en zonnige middag. Voor mij niet de meest aantrekkelijke cover, maar zoals het gezegde gaat: beoordeel een ... bol.com | Het Kainsteken, Patricia Cornwell ... ... . Voor mij niet de meest aantrekkelijke cover, maar zoals het gezegde gaat: beoordeel een boek niet op zijn kaft (don't judge a book by its cover ... Het Kaïnsteken. Op kerstavond wordt in Central Park het naakte, levenloze lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. Wanneer patholoog-anatoom Kay... Het kaïnsteken | ISBN 9789089246912 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Kainsteken. Het Kainsteken: Geschiedenis van de armen en vagebonden in de Europese literatuur van de 15e tot de 17e eeuw Het kaïnsteken (Paperback). Op een bloedhete dag in juli arriveert een onbekende man in een Toscaans stadje. Hij is knap, blond en heeft blauwe ogen.... Het e-book Het Kaïnsteken, geschreven door Patricia Cornwell, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 kaïnsteken - Zelfstandignaamwoord 1. teken dat een moordenaar zou moeten identificeren 2. (schertsend) benaming voor doorlopende wenkbrauwen Woordherkomst samenstelling van Kaïn en teken met het invoegsel -s- Synoniemen kaïnsmerk Het Kaïnsteken (Hard...

INFORMATIE

AUTEUR
Hanneke Wijgh
DIMENSIE
4,48 MB
BESTANDSNAAM
Het Kaïnsteken.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe 'fout' was de familie van Hanneke Wijgh tijdens de Tweede Wereldoorlog? Waarom sloot haar vader zich aan bij de Waffen-ss, net als twee van zijn broers? Wat is de rol van heer bunkerbouwende grootvader? En waarom is haar oma ooit verstoten? Was zij een overspelige vrouw, zoals opa Wijgh beweerde? Of had hij zijn vrouw toch zelf bezwangerd?Deze vragen vormden het begin van Hanneke Wijghs zoektocht naar de waarheid over haar vaders familie, voor zover die zoveel jaren na de oorlog nog te vinden was.

Wil je het boek lezen?Het Kaïnsteken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hanneke Wijgh. Lezen Het Kaïnsteken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN