Vingerpoppetjes haken

Vingerpoppetjes haken - Arts | Stml-tunisie.org

...e volgende toer 1v en 2v in de volgende st ... Haakpatroon Vingerpoppetjes Sint & Piet - Haakidee ... . (18v) (Voor kindervingertjes kun je ook in de laatste toer 3st meerderen zodat je 15v krijgt. Je meerdert dan in elke 4 e st.) Haak nog 2 toeren 18v en dan 1 toer in de achterste lus (aanzet voor de pet) Een tijdje terug was ik weer eens bezig met vingerpoppetjes haken. Ik wilde een poppetje haken waarbij het lijfje aan het hoofdje vast zit, dat scheelt vastnaaien. En rond die tijd kreeg ik ook de vraag o ... 235 beste afbeeldingen van vingerpopjes haken en breien in ... ... . En rond die tijd kreeg ik ook de vraag of ik weer een set vingerpoppetjes wilde haken, deze keer van de Gruffalo en de andere dieren uit het boek. 22 mrt. 2017 - Bekijk het bord 'Haken - vingerpopjes' van saracooman, dat wordt gevolgd door 238 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Vingerpopjes, Haken en Handpoppen. Gebreide Vingerpoppetjes. Bron: Wolatelier Dian. Taal: Nederlands. Een eendje, een lieveheersbeestje, een kipje en een beertje. Helemaal gratis en op de website van Wolatelier Dian te vinden. 26 apr. 2020 - Bekijk het bord 'vingerpopjes' van ilsepashouwers, dat wordt gevolgd door 105 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Vingerpopjes, Handpoppen en Vilt. 21-dec-2019 - Een tijdje terug was ik weer eens be...

INFORMATIE

AUTEUR
Arts
DIMENSIE
12,98 MB
BESTANDSNAAM
Vingerpoppetjes haken.pdf

OMSCHRIJVING

Na het succes van Gelukspoppetjes haken en Dierenhangers haken komt Annemarie Arts nu met een fantastisch boekje over het haken van vingerpoppetjes. De sprookjesfiguren zijn niet al te moeilijk om te maken en inspireren meteen om leuke spelletjes met je kinderen te doen. Haak ze allemaal! Met de duidelijke werkbeschrijvingen en heldere foto's kun je meteen aan de slag.

Wil je het boek lezen?Vingerpoppetjes haken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arts. Lezen Vingerpoppetjes haken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN