Wandelen in Fryslan

Wandelen in Fryslan - Edward Houting | Stml-tunisie.org

...zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser ... De Deelen - Staatsbosbeheer ... . Wandel dwars door Zuidwest-Friesland met de vijftien trajecten van St. Odulphuspad. Alle trajecten zijn verkrijgbaar in de gratis AbeLLife app: Deze biedt, naast navigatie, leuke tips en weetjes over het weidse landschap, de Friese steden en lieflijke dorpjes waar je doorheen wandelt. Naar het St. Odulphuspad. Wandelen in Friesland. Ontdek de vele gezichten van Friesland met een mooie wandelroute. Met maar liefst ... Alle wandelroutes | Friesland.nl | Friesland.nl ... . Ontdek de vele gezichten van Friesland met een mooie wandelroute. Met maar liefst vier nationale parken en twee nationale landschappen kunnen natuurliefhebbers hier volop genieten. Het waterrijke en open Friese landschap biedt met de Waddeneilanden, meren en bossen prachtige natuur. Over Wandel.nl. Wandelen is onmisbaar in een gezonde en actieve leefstijl. Door te wandelen wordt onze samenleving leuker en vitaler. Wandel.nl biedt alle wandelaars in Nederland diensten, kennis en producten om wandelen optimaal te ervaren. Voor en door wandelaars maken we de wandelcommunity van Nederland. Ook in de provincie Friesland kun je meedoen aan een groot aantal georganiseerde wandeltochten. Zoek jouw wandeltocht in Friesland in de Wandelagenda van de KWBN (Koninlijke Wandel Bond Nederland)....

INFORMATIE

AUTEUR
Edward Houting
DIMENSIE
3,50 MB
BESTANDSNAAM
Wandelen in Fryslan.pdf

OMSCHRIJVING

Friesland biedt een interessante verscheidenheid van landschappen en cultuurhistorische pareltjes. Wandelend geniet men het best van die kwaliteiten. Voor Wandelen in Fryslân zijn twaalf wandelroutes uitgezet en beschreven. De routes zijn zo gekozen dat de verscheidenheid van het landschap volledig tot zijn recht komt. De wandelaar wordt bovendien naar verrassende plekken geleid, die op het eerste gezicht niet zo voor de hand liggen om als wandelbestemming te kiezen.Jacob van der Vaart, geograaf en wetenschappelijk medewerker van de Fryske Akademy, is kenner van het Friese landschap en platteland. Edward Houting, vormgever en publicist, heeft verschillende wandelboeken met routes door Noord-Nederland gepubliceerd.

Wil je het boek lezen?Wandelen in Fryslan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edward Houting. Lezen Wandelen in Fryslan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN