Het vaderhart van God

Het vaderhart van God - F. MacClung | Stml-tunisie.org

...od kan er voor jou uitzien als de oude man met de witte baard, ver weg op een troon, klaar om jou te straffen als je iets verkeerd ... Activiteit: Het vaderhart van God | Heusden en Altena ... ... RUSTEN AAN GODS VADERHART Preek over Johannes 1:18 . Niemand heeft ooit God gezien, maar de enige Zoon, die zelf God is, die aan het hart van de Vader rust, heeft hem doen kennen. Inleiding . Afgelopen weekend waren Joke en ik een weekend weg om te vieren dat we vijftien jaar getrouwd zijn. Arcturus: MacClung, F. Het vaderhart van God : Gideon, Stichting Uitgeverij: 8e druk, 1993, paperback 123pp, gebruikerssporen: ₠... Het vaderhart van God: geloof jij écht dat God het beste ... ... . Arcturus: MacClung, F. Het vaderhart van God : Gideon, Stichting Uitgeverij: 8e druk, 1993, paperback 123pp, gebruikerssporen: € 1,50 Bijbelteksten over de Vader - Zo liefdevol als een vader is voor zijn kinderen, zo liefdevol is… Bedenk toch hoe groot de liefde is die de Vader ons heeft… Vader, u hebt hen aan mij geschonken, laat hen dan zijn waar… Een dwaas veracht de lessen van zijn vader, wie berispingen ter harte… Aan onze God en Vader komt de eer toe tot in alle eeuwigheid. Het laatste gedeelte van het boek laat zien hoe onze houding en reactie zouden moeten zijn als God werkelijk een liefdevolle Vader is. Het Vaderhart van God is een liefdevolle uitnodiging aan de lezer om een heel nieuwe relatie met God aan te gaan. De schrijver van dit boekje 'Het Vaderhart van God' neemt u mee op een ontdekkingsreis naar God als uw Vader. Vaak blijkt ons beeld van God verwrongen te zijn door de relatie met onze ouders en ervaringen uit ons verleden. De schrijver laat u aspecten van God zien die u een vollediger vaderbeeld kunnen geven. Waarom het Vaderhart van God zo belangrijk voor ons is. God zelf openbaart zich wereldwijd meer en meer, in wie Hij is: Een liefdevolle Vader, die de hemel en de aarde heeft gemaakt, all inclusive. Hij is onze Maker. Wij, de mensen, zijn de kroon op de schepping. Het is een tendens die het hart van God treft. Gods Vaderhart! God de Vader Ik kan het niet genoeg benadrukken: God is de God van generaties. Al vanaf de eerste bladzijden wordt in de Bijbel duidelijk dat Gods programma de voortgang van generaties betreft. Het gaat om de openbaring die ene Jack Winter in 1977 ontvangen zou hebben over ...

INFORMATIE

AUTEUR
F. MacClung
DIMENSIE
11,98 MB
BESTANDSNAAM
Het vaderhart van God.pdf

OMSCHRIJVING

Wie is God eigenlijk? Hoe is zijn karakter?De schrijver van dit boekje neemt u mee op een ontdekkingsreis naar God als uw Vader. Vaak blijkt ons beeld van God verwrongen te zijn door de relatie met onze ouders en ervaringen uit ons verleden. De schrijver laat u aspecten van God zien die u een vollediger vaderbeeld kunnen geven. Hij moedigt u aan stappen tot genezing te ondernemen en een verantwoordelijke houding ten opzichte van God en medemens te ontwikkelen.Floyd McClung is een van de leiders van Jeugd met een Opdracht. Hij heeft jarenlang met zijn gezin in de rosse buurt van Amsterdam gewoond en daar onder drugsverslaafden en prostituees gewerkt. Hij is van grote betekenis voor Nederlandse christenen geweest. McClung staat nu aan het hoofd van het All Nations Institute in de Amerikaanse staat Colorado. Daar worden mensen opgeleid om gemeenten te stichten onder volken die het minst in aanraking zijn gekomen met het evangelie.

Wil je het boek lezen?Het vaderhart van God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. MacClung. Lezen Het vaderhart van God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN