Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016

Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016 - I.A.M. van Boetzalaer-Gulyas | Stml-tunisie.org

...iedt dit boek een overzicht van de belangrijkste onderwerpen in de Nederlandse sociale zekerheid en de wijze waarop de (decentrale) overheid deze onderwerpen aanpakt ... Boek: Basisboek Socialezekerheidsrecht 2018 - Springest ... . Koop Basisboek Socialezekerheidsrecht 2020 van Boetzalaer-Gulyas, I.A.M. van met ISBN 9789013154252. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Basisboek Socialezekerheidsrecht 2019 vormt een praktisch naslagwerk voor (aankomend) professionals binnen dit dynamische rechtsgebied. Op toegankelijk wijze biedt de bundel een overzicht van de belangrijkste ontwerpen in Nederlandse sociale zekerheid en de wijze waarop de (decentrale) overheid dez ... Studystore | Basisboek Socialezekerheidsrecht 2020 ... ... . Op toegankelijk wijze biedt de bundel een overzicht van de belangrijkste ontwerpen in Nederlandse sociale zekerheid en de wijze waarop de (decentrale) overheid deze onderwerpen aanpakt. Basisboek Socialezekerheidsrecht 2018 1e druk is een boek van I.A.M. Van Boetzelaer-Gulyas uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013146981 Deze uitgave biedt u een heldere, efficiënte rondleiding door het Nederlandse socialezekerheidsrecht. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016, geschreven door I.A.M. van Boetzalaer-Gulyas. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over sociale zekerheidsrecht, sociaal recht, recht, social work, rechten, samenvatting, juridisch & maatschappelijk werk. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Basisboek Socialezekerheidsre...

INFORMATIE

AUTEUR
I.A.M. van Boetzalaer-Gulyas
DIMENSIE
8,38 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016.pdf

OMSCHRIJVING

Het Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016 biedt een toegankelijk overzicht van de belangrijkste onderwerpen in de Nederlandse sociale zekerheid en de wijze waarop de (decentrale) overheid die onderwerpen aanpakt: kinderen, ouderdom, overlijden, gezondheid en zorg, ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, behoeftigheid, re-integratie en handhaving.Aan de hand van een casus wordt u meegenomen in het socialezekerheidsrecht. Dit boek kenmerkt zich door de vele voorbeelden en is geschreven vanuit de praktijk. Om die reden is bij ieder hoofdstuk ook een voorbeeld van een beschikking, zoals een toekenning kinderbijslag, opgenomen.Voor zover mogelijk bevat elk hoofdstuk eenzelfde opbouw: inleiding, uitvoering en aanvraag, voorwaarden, ingang, hoogte en duur, beëindiging, verplichtingen en jurisprudentie. Ieder hoofdstuk sluit af met kernpunten: een korte samenvatting in overzichtelijke schema’s.Het Basisboek Socialezekerheidsrecht wordt ieder jaar geactualiseerd. Het is bedoeld voor het HBO-onderwijs (o.a. MER, HRM, SJD, HBO-Rechten), de (rechts)hulpverlener die met het socialezekerheidsrecht in aanraking komt en is aan te bevelen aan iedereen die belangstelling heeft voor dit rechtsgebied.

Wil je het boek lezen?Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I.A.M. van Boetzalaer-Gulyas. Lezen Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN