Mila en zilver

Mila en zilver - Jette Carolijn van den Berg | Stml-tunisie.org

...nder invloed geraakt van een vloek die haar vader ziek maakt ... bol.com | Jette Carolijn van den Berg artikelen kopen ... ... . Mila en Zilver besluiten haar te helpen en raken verzeild in een verhitte zoektocht vol zandstormen, ratelslangen en plotselinge ziektes. Mila en Zilver. 142 vind-ik-leuks. Drie spannende jeugdboeken over de avonturen van Mila en Zilver, geschreven door Jette Carolijn van den Berg. Mila en Zilver. 145 likes. Drie spannende jeugdboeken over de avonturen van Mila en Zilver, geschreven door Jette Carolijn van den Berg. Op zoek naar artikelen van Mila En Zilver? Artikelen van M ... Mila en Zilver - Berichten | Facebook ... . Op zoek naar artikelen van Mila En Zilver? Artikelen van Mila En Zilver koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Mila en Zilver gaan op zoek naar water en worden gevonden door de dochter van de Sultan. Ze is wanhopig, want haar familie is onder invloed geraakt van een vloek die haar vader ziek maakt. Mila en Zilver besluiten haar te helpen en raken verzeild in een verhitte zoektocht vol zandstormen, ratelslangen en plotselinge ziektes. Nieuwste en grootste collectie ZAG Bijoux, Go Dutch Label & Made by Mila. Gratis cadeau vanaf € 50,- | Gratis verzending vanaf ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jette Carolijn van den Berg
DIMENSIE
5,70 MB
BESTANDSNAAM
Mila en zilver.pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens een logeerpartij bij een bevriende graaf sluipen Mila en Zilver stiekem een loods binnen. Ze ontdekken er een grote luchtballon. Wanneer ze iemand horen aankomen, verstoppen ze zich gauw in de ballon. Voor ze het weten stijgen ze op en maken ze een lange, spannende reis. Boven de woestijn komt de ballon in een hevige storm terecht en stort hij neer. Mila en Zilver gaan op zoek naar water en worden gevonden door de dochter van de Sultan. Ze is wanhopig, want haar familie is onder invloed geraakt van een vloek die haar vader ziek maakt.Mila en Zilver besluiten haar te helpen en raken verzeild in een verhitte zoektocht vol zandstormen, ratelslangen en plotselinge ziektes. Lukt het ze de vloek te doorbreken en de Sultan te redden, of lopen ze nu zelf gevaar?

Wil je het boek lezen?Mila en zilver in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jette Carolijn van den Berg. Lezen Mila en zilver Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN