Volg de lijn

Volg de lijn - Britta Teckentrup | Stml-tunisie.org

...een visje tekenen in de bek van de haai.' Volg de lijn E-mailmarketing staat of valt met goede e-mailadressen ... Bureau ISBN - Volg de lijn ... . Hoe meer relevante adressen, hoe groter de kans om te communiceren. En als je dan ook nog eens je contact zelf voor het diversifiëren laat instaan, dan heb je de top bereikt. De Vlaamse ... RustigSpelen.nl - Volg de lijn Spelletjes Spelen - Volg de lijn Online Spelen - Free Volg de lijn Games - Play Volg de lijn Spelen Zandkasteel. Volg de lijn naar het zandkasteel. zwijsen.nl/kinderspellen . Created Date: 3/19/2020 4:08:06 PM Het boek V ... Routeplanner - De Lijn ... . Volg de lijn naar het zandkasteel. zwijsen.nl/kinderspellen . Created Date: 3/19/2020 4:08:06 PM Het boek Volg de lijn, geschreven door Britta Teckentrup, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Volg de lijn Lieve Raymaekers, 18 december 2018 Elke dubbele pagina in dit kartonnen peuterboekje toont één of andere lijn: een elektriciteitsdraad met vogels erop, een onderbroken lijn op een weg, een vislijn, een springtouw, ... Dit mooie boekje leert je kind vormen te herkennen in de wereld om ons heen. Op elke pagina ontdekt je oogappel een variant van het begrip 'lijn'. De speelse lijn van een draad uit een bolletje wol, de strakke leiband van een hond, een wasdraad, de strepen op de weg… En er is meer: het boek laat je kleintje ook kennismaken met geluiden, kleuren, cijfers en andere begrippen....

INFORMATIE

AUTEUR
Britta Teckentrup
DIMENSIE
5,52 MB
BESTANDSNAAM
Volg de lijn.pdf

OMSCHRIJVING

Dit mooie boekje leert je kind vormen te herkennen in de wereld om ons heen. Op elke pagina ontdekt je oogappel een variant van het begrip "lijn'. De speelse lijn van een draad uit een bolletje wol, de strakke leiband van een hond, een wasdraad, de strepen op de weg… En er is meer: het boek laat je kleintje ook kennismaken met geluiden, kleuren, cijfers en andere begrippen. De lieflijke en rustgevende eenvoud van Britta Teckentrups illustraties veroverde wereldwijd de harten van klein én groot. Ze schreef en illustreerde meer dan 90 kinderboeken en haar werk werd bekroond met meer dan 60 prijzen en onderscheidingen.

Wil je het boek lezen?Volg de lijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Britta Teckentrup. Lezen Volg de lijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN