Vals Spel

Vals Spel - Rita Mae Brown | Stml-tunisie.org

...rgen intrekken. Maar als blijkt dat zijn broer aan het werk moet en Fin zich stierlijk verveelt, besluit hij zelfstandig Spanje in te trekken ... Vals spel | pluizer ... . Vals Spel is het 54ste boek dat geschreven werd door haar, hierna heeft ze er nog acht geschreven. Het boek gaat over een zestienjarige jongen, genaamd Fin. Hij ging op reis naar zijn halfbroer in Spanje waar ze samen zouden bergbeklimmen, maar daar had hij niet veel behoefte aan dus besliste hij om te gaan backpacken. Jelle Klaasen is teleurgesteld dat hij wordt beschuldigd van vals spel donderdag tijdens de PDC Home Tour. De Brabander gaat nu een extra c ... Vals spelen - NRC ... . Jelle Klaasen is teleurgesteld dat hij wordt beschuldigd van vals spel donderdag tijdens de PDC Home Tour. De Brabander gaat nu een extra camera richting het dartsbord bij hem thuis plaatsen om te ... Vals spel. Fin zit in een Spaanse politiecel. Hij wordt verdacht van moord. In het begin maakt hij zich nog niet echt zorgen. Valerie komt hem vast snel helpen. Fin heeft haar tijdens het backpacken ontmoet en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Val spreekt Spaans en is zijn tolk. Ze hoeft alleen maar even tegen die agenten te zeggen dat Fin op het moment van de moord bij haar was en dan laten ... Titel: Vals spel Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf Jaartal: 2010 Bladzijden: 272 Genre: detective Leeftijd: 12+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. Of leen het boek bij de bibliotheek in Nederland of in België Het uitgangspunt van 'Vals spel' is dan wel minder origineel en het verhaal bij vlagen zelfs wat voorspelbaar, toch weet Mirjam Mous met overtuiging een naïeve en eigenwijze zestienjarige jongen neer te zetten, die blind van verliefdheid de ene stommiteit na de andere begaat. Als lezer wil je weten hoe het in hemelsnaam zo ver heeft kunnen ......

INFORMATIE

AUTEUR
Rita Mae Brown
DIMENSIE
11,41 MB
BESTANDSNAAM
Vals Spel.pdf

OMSCHRIJVING

In het stadje Crozet (1733 inwoners) wordt de alledaagse rust verstoord oor de komst van een mysterieuze motorrijder. Hij zegt op zoek te zijn naar zijn vriendin Malibu, maar er niemand die ooit heeft gehoord van een vrouw met zo een exotische naam. Vanaf dat moment wordt de motorrijder niet meer teruggezien, maar zijn moetor staat nog steeds voor het postkantoor geparkeerd. Een paar dagen later, tijdens een natuurexcursie van de basisschool, wordt hij dood aangetroffen in de velden buiten Crozet. Wanneer hij blijkt te zijn vermoord, raakt het stadje volledig in de ban van deze raadselachtige misdaad.

Wil je het boek lezen?Vals Spel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rita Mae Brown. Lezen Vals Spel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN