Portret In Sepia

Portret In Sepia - Isabel Allende | Stml-tunisie.org

...7-1 Bestel Portret in sepia van Isabel Allende ... Wat wordt bedoeld met sepia? | Wetenschap: Diversen ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Portret in sepia speelt zich af in San Francisco en in Chili, een land dat aan het einde van de negentiende eeuw geteisterd wordt door oorlogen en burgerstrijd. Aurora del Valle lijdt aan een trauma waardoor de eerste vijf jaar van haar leven uit haar geheugen zijn gewist. Ze groeit op in een bevoorrecht milieu en laat zich verleiden tot een huwelijk met een steenrijke man. 'Portret in Sepia 1 en 2, grote letter uitga ... Isabel Allende - Portrait in sepia ... . 'Portret in Sepia 1 en 2, grote letter uitgave' door Isabel Allende - Onze prijs: €43,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Portret in sepia is wat betreft bouw wel veel duidelijker en minder ingewikkeld dan Het huis met de geesten, waar voortdurend van verteller veranderd wordt en het moeilijk is om te volgen. Portret in sepia begint waar Fortuna's Dochter eindigt en net als in Het huis met de geesten speelt ook dit verhaal zich over een tijdspanne van ongeveer 50 jaar af. Bestel Portret in sepia met ISBN/EAN 9789028421837 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Koop Portret in sepia van Allende, i. met ISBN 9789028423893. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Portret in sepia speelt zich af in San Francisco en in Chili, een land dat aan het einde van de negentiende eeuw geteisterd wordt door oorlogen en burgerstrijd. Aurora del Valle lijdt aan een trauma waardoor de eerste vijf jaar van haar leven uit haar geh Portret in sepia direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Bewerk online je foto's op FotoAanpassen.nl, wij ondersteunen: verkleinen, filters, effecten sepia, zwart-wit, crop, roteer en flip, online foto-bewerking, foto ... Met sepia kunnen verschillende dingen bedoeld worden die indirect met elkaar te maken hebben, al lijkt dat in beginsel niet zo. Sepia is om te beginnen de naam van een weekdier, de inktvis die ook zeekat wordt genoemd. Daarnaast is het de aanduiding voor een kleur....

INFORMATIE

AUTEUR
Isabel Allende
DIMENSIE
4,66 MB
BESTANDSNAAM
Portret In Sepia.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe roman van Isabel Allende speelt zich af tegen de historische achtergrond van Chili, waar aan het eind van de 19de eeuw een oorlog met Bolivia en een burgeroorlog woeden. De vertelster is Aurora del Valle, de kleindochter van Eliza Sommers uit Fortuna's dochter. Over de eerste vijf jaar van haar leven wordt nooit gesproken en zij weet niet wie haar vader is. Als haar grootmoeder Eliza haar na vele jaren weer opzoekt, is zij een jonge vrijgevochten vrouw die juist een liefdeloos huwelijk is ontvlucht. Net als haar oma zal ze niet de weg volgen die voor haar is uitgestippeld. 'Portret in Sepia' is een sfeervol verhaal met kleurrijke personages: een butler met een crimineel verleden, een extravagante dame op leeftijd, alsook een gokker die Aurora bij haar geboorte zijn adem inblaast opdat zij ook een gelukkig leven zal hebben. Isabel Allende voert in deze roman twee eigenzinnige vrouwen ten tonele die zich staande houden in een harde wereld van criminaliteit, benepen burgerlijkheid en racisme.'Portret in Sepia' is het vervolg op 'Fortuna's dochter', maar het kan ook afzonderlijk gelezen worden.

Wil je het boek lezen?Portret In Sepia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isabel Allende. Lezen Portret In Sepia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN