Papierplezier En Snelle Spelletjes

Papierplezier En Snelle Spelletjes - Jorna Go | Stml-tunisie.org

...n een spelletje. We hebben een aantal spelletjes met kinderen die maximaal 10 minuten duren ... Snelle Hamburger - Meiden spelletjes - Elk spel ... . Leuk als onderbreking en soms nog leerzaam ook! 7x leuke spelletjes die weinig tijd kosten. 1. De koning en de lakei Snelle spelletjes. Deze spelletjes hebben een korte speelduur. Met kort wordt over het algemeen een speeltijd van minder dan 30 minuten bedoeld. Dobbelspellen. ... kaart- en bordspellen. Geen geruzie meer. Altijd in discussie met je vrienden over de spelregels, maar niemand heeft de officiële ... Papierplezier En Snelle Spelletjes - Jorna Go - (ISBN ... ... . Altijd in discussie met je vrienden over de spelregels, maar niemand heeft de officiële spelregels bij de hand? Spelletjes? De leukste leerspellen voor kinderen in het basisonderwijs vind je op Spelletjesplein. Bijna 50 pleinen met leerspellen! Bezoek onze website om het spel Snelle Hamburger of andere gave Meiden spelletjes te spelen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Jorna Go
DIMENSIE
10,35 MB
BESTANDSNAAM
Papierplezier En Snelle Spelletjes.pdf

OMSCHRIJVING

Tussen de middag en na schooltijd pakken kinderen dit boek en zoeken zelf een spelletje om te doen of knutselwerkje om te maken. Niet alleen heel geschikt voor de buitenschoolse opvang of maar ook voor thuis.Doe een spelletje 'boter, kaas en eieren' of 'kamertje verhuren', verzin je eigen marsmannetjes of knutsel een ballerina trekpop. Deze en nog veel meer leuke projecten staan in Het overblijfboek. Alles staat heel eenvoudig beschreven met weinig tekst en veel tekeningen. Kinderen kunnen er zelf direct mee aan de slag.Jorna Go is de auteur van de succesvolle serie Mooi gemaakt. Ze geeft les aan kinderen in beeldende vakken en heeft in Het overblijfboek de leukste puzzels en spelletjes verzameld.

Wil je het boek lezen?Papierplezier En Snelle Spelletjes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jorna Go. Lezen Papierplezier En Snelle Spelletjes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN