En dan ben je oma!

En dan ben je oma! - G. Gort | Stml-tunisie.org

...ij of zij vroeger was en een over nu. Of ben je er vanaf zodra je ... Aan de kant, ik ben je oma niet! | De Volkskrant ... ... als de scholen dichtgaan heb je kinderen die thuiszitten en opa's en oma's die ... maar het belangrijkste is regelmatig je handen wassen. En is zeep dan ... Je ooms en tantes zijn de broers en zussen van je vader en moeder. Maar hoe zit het dan met de broers en zussen van eerdere generaties voorouders? Ook hier zijn namen voor: Oudoom of oudtante: de broer of zus van je opa of oma. Oftewel de oom of tante van je vader of moeder. Overoudoom of ov ... Oma is Geil Bejaardensex Mature 40+ 50+ 60+ ... . Oftewel de oom of tante van je vader of moeder. Overoudoom of overoudtante: de broer of zus van je overgrootvader of ... Geef je opa en oma de mogelijkheid om regelmatig hun kleinkinderen te zien, dan kun je het ook eerlijk zeggen als een afspraak je eens niet uitkomt. Heb jij niet altijd zin om onderdeel van het contact met de grootouders te zijn, dan kun je opa en oma misschien laten oppassen. Zij en de kinderen genieten ervan en jij kunt iets voor jezelf doen. Mijn dochter en ik noemden haar gekscherend 'oude oma' of 'opoe' en daar had ze een bloedhekel aan. "Noem me dan omie", fleemde ze tegen mijn dochter die haar vervolgens plagend in haar rolstoel ... En mijn vriend was nu al aan het bedenken hoe hij het zijn ouders wou laten vertellen. We zaten zelf te denken aan een taart voor bij de koffie.. en dan zo'n 1 met fondant met de tekst; voor opa en oma. Of met een bos bloemen op de koffie langs komen en dan met zo'n ieniemienie kaartje erin. Ik zal hem de bovenstaande opties ook ff laten lezen. Eigenlijk wordt er niets anders van je verwacht dan dat je een leuke opa of oma bent voor je kleinkind. Natuurlijk zullen er momenten zijn dat je het niet eens zal zijn met de opvoeding of verzorging, maar laten zien en merken dat 'je alles beter weet', is vragen om problemen....

INFORMATIE

AUTEUR
G. Gort
DIMENSIE
6,7 MB
BESTANDSNAAM
En dan ben je oma!.pdf

OMSCHRIJVING

Verrassend herkenbare observaties van een jonge oma. Als je dochter moeder wordt, is niets meer hetzelfde. Uit het leven, recht uit het hart. Intieme beschrijving van de nieuwe fase in het leven van een vrouw en moeder.Geertje Gort schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Twintig jaar werkte ze als journaliste. Na de geboorte van haar kinderen gaf ze haar grote passie, het schrijven van kinder- en jeugdboeken, een kans. Tussendoor waren er 'uitstapjes' naar de boeken voor volwassenen, met o.a. Je zou ze opvreten.

Wil je het boek lezen?En dan ben je oma! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Gort. Lezen En dan ben je oma! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN