Kameleon 29 - De Kameleon treft doel!

Kameleon 29 - De Kameleon treft doel! - H De Roos | Stml-tunisie.org

...n de schipper en zijn boot weer naar de wal ... De Kameleon treft doel! - H. de Roos ... . Gerben biedt aan om hem les te geven in het besturen van zijn boot. De Kameleon Treft Doel ! / Klassieke Editie. Auteur:H. de Roos Nederlands; 156 pagina's; Kluitman; Klassieke editie; oktober 2000; Samenvatting. DE KAMELEON TREFT DOELAls Hielke en Sietse een jacht zien dat onbestuurbaar is, helpen ze de schipper zijn boot aan de wal te krijgen. Koop nu De Kameleon treft doel! van H de Roos bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De ... Hier zie je de completen lijst v - kameleon.vanderhorst.me ... . Veilig winkelen, bestellen en betalen! De Kameleon treft doel! is het negenentwintigste deel uit De Kameleon-boekenreeks van schrijver Hotze de Roos. De illustraties zijn van Gerard van Straaten. De eerste editie kwam uit in 1970. Verha [..] De schippers van de Kameleon. by H. de Roos. 3.63 · 306 Ratings · 14 Reviews · published 1948 · 3 editions. ... De Kameleon in de branding. by H. de Roos. 3.73 · 48 Ratings · published 1961 · 2 editions. Bouke Poelstra is als jongen jaren geleden uit Len ... De Kameleon treft doel! - H. de Roos. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Auteur: H. de Roos. Staat van het boek: Tweedehands boek . Uitvoering: Hardcover. Pagina's: 128. Verschijningsjaar: 2000 - 2010. Als Hielke en Sietse een jacht zien dat onbestuurbaar is, helpen ze de schipper zijn boot aan de wal te krijgen. De Kameleon treft doel! - H. de Roos. Schrijf de eerste beoordeling van dit product. Auteur: H. de Roos. Staat van het boek: Tweedehands boek . Uitvoering: Hardcover. Pagina's: 128. Verschijningsjaar: 2000 - 2010 ......

INFORMATIE

AUTEUR
H De Roos
DIMENSIE
5,92 MB
BESTANDSNAAM
Kameleon 29 - De Kameleon treft doel!.pdf

OMSCHRIJVING

Hielke en Sietse ontdekken, op het meer van Lenten, een jacht dat onbestuurbaar is. Ze helpen de schipper en zijn boot weer naar de wal. Gerben biedt aan om hem les te geven in het besturen van zijn boot. Na afloop trakteert de schipper Gerben en de jongens bij het Paviljoen. Maar plots wordt Gerben door studenten bekogeld met tomaten. Hij gaat erachteraan en daagt ze uit voor een roeiwedstrijd. Gerben, die een zware roeiboot heeft, maakt weinig kans tegen de goed getrainde studenten in hun lichte roeiboot. Ook wordt bankloper Joustra bestolen, Hielke en Sietse gaan op onderzoek uit.

Wil je het boek lezen?Kameleon 29 - De Kameleon treft doel! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H De Roos. Lezen Kameleon 29 - De Kameleon treft doel! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN