Het antwoord op misschien

Het antwoord op misschien - Hendrik Winter | Stml-tunisie.org

...Hij woont bij zijn oma die dement begint te worden en hij werkt als taxichauffeur voor ernstig zieken ... Het antwoord op misschien - Hendrik Winter - 9789402758795 ... ... . Eigenlijk zou hij graag de Chimborazo beklimmen, de hoogste berg ter wereld als je vanaf het middelpunt van de aarde rekent. Maar ja, geen tijd, geen geld… Er komt altijd wel wat tussen. Het antwoord op misschien is een van de betere feelgoodromans die ik 2019 gelezen heb. Mede omdat deze misschien gebaseerd is op ervaringen van de auteur. De schrijfstijl is reëel, prettig en leest ook nog eens als een trein. Al deze factoren zorgen voo ... Vero las: Hendrik Winter - Het antwoord op misschien ... ... . De schrijfstijl is reëel, prettig en leest ook nog eens als een trein. Al deze factoren zorgen voor een fijn verhaal dat ik graag anderen zou aanbevelen. Recensie Het antwoord op misschien door Antoinette van Steeg: Hendrik Winter heeft een heerlijke feelgoodroman geschreven met Het antwoord op misschien. Leuk om eens een feelgoodroman te lezen, die door een man geschreven is. Weer eens wat anders! Adam, een twintiger, is taxichauffeur voor mensen die ernstig of chronisch ziek zijn. Wanneer op een dag… In het echte leven had ze een andere naam, maar ter herinnering van haar heeft hij dit boek geschreven. We zien het niet vaak dat een man een feelgood roman schrijft, maar deze auteur mag het vaker doen....

INFORMATIE

AUTEUR
Hendrik Winter
DIMENSIE
9,77 MB
BESTANDSNAAM
Het antwoord op misschien.pdf

OMSCHRIJVING

Adam is een laatbloeier. Hij woont bij zijn oma die dement begint te worden en hij werkt als taxichauffeur voor ernstig zieken. Eigenlijk zou hij graag de Chimborazo beklimmen, de hoogste berg ter wereld als je vanaf het middelpunt van de aarde rekent. Maar ja, geen tijd, geen geld... Er komt altijd wel wat tussen. Dan stapt Jessi zijn taxi in. Ze is jong, mooi en in het bezit van een flinke tumor in haar luchtpijp. Ze heeft misschien niet zoveel tijd meer om haar dromen waar te maken. Dat Jessi en Adam verliefd worden is zeker, een gezamenlijke toekomst is dat niet. Tijd voor Adam om in actie te komen.

Wil je het boek lezen?Het antwoord op misschien in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hendrik Winter. Lezen Het antwoord op misschien Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN