De eerste stap in de wetenschap

De eerste stap in de wetenschap - Hans van Maanen | Stml-tunisie.org

... de wetenschap | ISBN 9789461054173 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De wetenschap: hij wil dat jij de eerste stap zet | FEM FEM ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kinderopvang 'de eerste stap' is zonder meer een professionele organisatie in kinderopvang. Maar vooral hebben wij een groot hart voor kinderen. Onze pedagogisch medewerkers richten zich volledig op de ontwikkeling van jouw kind. Je kind gaat samen met andere kinderen veel plezier maken en leert sociale en persoonlijke vaardigheden. De eerste stap in de wetenschap van Philip Rümke allang bekend te zijn. Ik stuitte bij het ... De eerste stap in de wetenschap — KNAW ... . De eerste stap in de wetenschap van Philip Rümke allang bekend te zijn. Ik stuitte bij het lezen van de litera-tuur op twee artikelen uit 1899, waarin Landsteiner en Metchnikoff al met dierproeven hadden aangetoond dat het mogelijk is antilichamen op te wekken tegen zaad- De eerste stap in de wetenschap van Hans van Maanen, 9789461054173 voor € 24,90 bij Boom Filosofie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Koop De eerste stap in de wetenschap (9789461054173) je van Maanen, van Interviews met geleerden Zoals elk fortuin ooit met een eerste dubbeltje is begonnen, zo heeft elke beroemde geleerde ooit een eerste stap in de wetenschap gezet. Waar ging dat onderzoek over? Heeft het de kritiek doorstaan, of sloeg het de plank erg mis? En wat is er in de tussentijd in het vakgebied en met de loopbaan gebeurd? In deze bundel vertellen dertig onderzoekers die hun academische ... De eerste stap in de wetenschap: Publicatietype: Vakpublicatie (overig) Jaar van publicatie: 2011: Taal: Nederlands: Pagina's: 6: Auteur(s) van Maanen, Hans: Uitgever: Boom: Plaats: Amsterdam: ISBN Nummer: 9789461054173: Samenvatting: In deze bundel vertellen dertig onderzoekers die hun academische sporen ruimschoots hebben verdiend, over die ... De eerste stap in de wetenschap bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. De eerste stap in de wetenschap interviews met geleerden. Hans van Maanen . Interviews met geleerden Zoals elk fortuin ooit met een eerste dubbeltje is begonnen, zo heeft elke beroemde geleerde ooit een eerste stap in de wetenschap gezet. Waar ging dat onderzoek over? Heeft het de ... De eerste stap in de wetenschap: interviews met geleerden: Amazon.es: Hans van Maanen: Libros en idiomas extranjeros > Teamtraining: De eerste stap in wetenschap Training bedoeld voor alle leerkrachten van het basisonderwijs. Wij bieden een praktische training waarbij...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans van Maanen
DIMENSIE
12,13 MB
BESTANDSNAAM
De eerste stap in de wetenschap.pdf

OMSCHRIJVING

Interviews met geleerdenZoals elk fortuin ooit met een eerste dubbeltje is begonnen, zo heeft elke beroemde geleerde ooit een eerste stap in de wetenschap gezet. Waar ging dat onderzoek over? Heeft het de kritiek doorstaan, of sloeg het de plank erg mis? En wat is er in de tussentijd in het vakgebied en met de loopbaan gebeurd?In deze bundel vertellen dertig onderzoekers die hun academische sporen ruimschoots hebben verdiend, over die allereerste stap in hun wetenschap. Soms spannend, soms ontroerend, soms dwars, maar altijd boeiend. Met: Jozien Bensing, Dorret Boomsma, Piet Borst, Hans Clevers, Paul Crutzen, Anne Cutler, Ewine van Dishoeck, Ad Dunning, Nico Frijda, Hans Galjaard, Wim Gerritsen, Jan van Gijn, Richard Gill, Joop Goudsblom, Louise Gunning-Schepers, Arnold Heertje, Ed van den Heuvel, Gerard ’t Hooft, Kees de Jager, Floor van Leeuwen, Bert Meijer, Wil Roebroeks, Philip Rümke, Kees Schuyt, Jan Smit, Dick Swaab, Abram de Swaan, Pieter Treffers, Joan van der Waals, Willem Albert Wagenaar.Over de auteurHans van Maanen (1950) is wetenschapsjournalist voor onder andere de Volkskrant. Van zijn hand verscheen een tiental populairwetenschappelijke boeken, waaronder Zoete koek en speculatie (2004), Goochelen met getallen (Boom, 2009) en de Encyclopedie van misvattingen (Boom, 2010). In 2007 ontving Van Maanen de Van Walreeprijs voor medische wetenschapsjournalistiek en de Eurekaprijs voor zijn gehele wetenschapsjournalistieke oeuvre.

Wil je het boek lezen?De eerste stap in de wetenschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans van Maanen. Lezen De eerste stap in de wetenschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN