Biernotities

Biernotities - Maurice van Dijk | Stml-tunisie.org

...amse bierliefhebbers houden proefnotities bij in hun Bierproefnotitieboekje! Geen app voor je iPhone of Androidtelefoon, niet online, wel ouderwets gezellig en volledig onthaast biernotities bijhouden onder het genot van een mooi biertje ... Boekhandel Lovink - 4.056 foto's - 23 recensies ... ... . Ben je bierliefhebber? Palmslag's Biernotities vanaf nu verkrijgbaar Geplaatst op donderdag 19 april 2018. Wel eens gehad dat je op het punt staat om te bestellen in het café, maar je kan je niet herinneren hoe dat lekkere biertje van toen ook alweer heet? Tag: biernotities. Biernotitie boekjes voor het offline beschrijven van bier. Als ik een bier drink, en het bier wil onthouden voor een eventueel stuk op de site, zet ik mijn smaaknotities in de notitie widget van mijn mobiel. Biernotities Verzamel je pr ... Biernotities | Reinders Oisterwijk B.V. ... . Biernotitie boekjes voor het offline beschrijven van bier. Als ik een bier drink, en het bier wil onthouden voor een eventueel stuk op de site, zet ik mijn smaaknotities in de notitie widget van mijn mobiel. Biernotities Verzamel je proefbevindingen. Voor de échte fijnproevers - Boek - 2018 Uitgeverij Palmslag ISBN: 9789491773877 Taal: Nederlands Focus: bierproeven. 1e druk, maart 2018 2e druk, oktober 2018 Biernotities door Dijk, Maurice van; Dijk, Paul van, EAN 9789491773877. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... Een blog beginnen kan iedereen. De eerste paar berichten posten lukt ook nog wel. Maar na een paar maanden nog steeds trouw tijd vrij blijven maken om je ideeën uit te werken kost toch enige discipline heb ik gemerkt. Bestel Biernotities Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Bestel online de leukste boeken en de beste kantoorartikelen. Gratis verzending van Bruna Top 100 boeken 14 dagen bedenktijd Biernotities (boek) Bekijk alles. Van gêne tot schaamrood Paul van Dijk • Boek • paperback. Samenvatting . Van gêne tot schaamrood Achtergronden en behandeling van schaamteproblemen Veel patiënten worstelen met kwalen die ze gênant vinden en die hun levensgeluk in de weg staan. Bierproefnotitieboekje. De broers én bierliefhebbers Paul en Maurice van Dijk hebben een droom: alle Nederlandse en Vlaamse bierliefhebbers houden proefnotities bij in hun Bierproefnotitieboekje! Geen app voor je iPhone of Androidtelefoon, niet online, wel ouderwets gezellig en volledig onthaast biernotities bijhouden onder het genot van een mooi biertje.Ben je bierliefhebber? Boekhandel Lovink - markt 18, 7241AA Lochem (gemeente) - Beoordeling van 4.9 op basis van 23 recensies 'Vandaag zo'n boekenwinkel bezocht waar ze niet......

INFORMATIE

AUTEUR
Maurice van Dijk
DIMENSIE
7,24 MB
BESTANDSNAAM
Biernotities.pdf

OMSCHRIJVING

De broers én bierliefhebbers Paul en Maurice van Dijk hebben een droom: alle Nederlandse en Vlaamse bierliefhebbers houden proefnotities bij in hun Bierproefnotitieboekje! Geen app voor je iPhone of Androidtelefoon, niet online, wel ouderwets gezellig en volledig onthaast biernotities bijhouden onder het genot van een mooi biertje. Ben je bierliefhebber? Dan is dit handige en compacte bierproefnotitieboekje onmisbaar. Naast het noteren van de harde feiten - denk aan bitterheid, alcoholpercentage, brouwer - geef je het biertje dat je proeft een genadeloos eindoordeel. Is het bier voor herhaling vatbaar of kun je er absoluut zonder mee leven... Een handig geheugensteuntje voor de volgende keer dat je het bier onder ogen krijgt. Bovendien is dit hét sympathieke cadeautje waar je naar zocht voor je vrienden, familie of je collega. - Je eigen houvast voor het groeiende aanbod van craftbeers;- Compact, staand A6-boekje met ruimte voor 25 biernotities;- Per biernotitie ruimte voor fun, facts én een eindoordeel;- Leuk en handig om te gebruiken tijdens een bierproeverij;- Met 5,00 euro sympathiek geprijsd.

Wil je het boek lezen?Biernotities in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maurice van Dijk. Lezen Biernotities Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN