Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink

Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink - Hendrik Jan Korterink | Stml-tunisie.org

... moorden met willekeurige slachtoffers. Een bijzondere categorie, waarbij… Meer ... Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink overleden / Villamedia ... . 17 95. Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, zaterdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd ... Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink verdiepte zich in moorden met willekeurige slachtoffers. Een bijzondere categorie, waarbij kinderen en (meestal jonge) vrouwen het slachtoffer zijn. De meeste van deze noodlottige ontmoetingen spelen zich af op het platteland, in dorpen als Ruinen, Veenklooster, Oud-Beijerland, Schinveld en Vriescheloo. Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink is maandag overleden. Dat meldt zijn do ... Rouveense misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink (64 ... ... . Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink is maandag overleden. Dat meldt zijn dochter op zijn eigen website misdaadjournalist.nl. Korterink was al langere tijd ziek, hij is 64 jaar geworden. Dinsdagmorgen zat Passage-getuige Rob de W. weer pronto klaar voor de beveiligde rechtbank in Amsterdam. Waarschijnlijk - maar lang niet zeker - was het zijn laatste optreden in de zaak. Het draaide voornamelijk om een Panorama-artikel van Hendrik-Jan Korterink. Officier Betty Wind was gebeten op dat verhaal omdat daarin staat dat Jesse R. Gerrie Bethlehem doodschoot en niet kroongetuige Peter ... AMSTERDAM - Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink is maandag overleden. Dat meldt zijn dochter op zijn eigen website misdaadjournalist.nl. Korterink was al langere tijd ziek, hij is 64 jaar ... Hendrik Jan Korterink. 5.171 vind-ik-leuks · 383 personen praten hierover. De nieuwe berichten op www.misdaadjournalist.nl De in Rouveen geboren misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink is vanochtend overleden. De crime-auteur was al geruime tijd ziek. Op zijn website misdaadjounalist.nl staat een reactie van dochter Anna te lezen: "Hoewel dit groot verdriet met zich meebrengt, is hij rustig gestorven. Hij heeft afscheid van ons, zijn gezin, kunnen nemen zoals hij dat wilde. Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink is vandaag overleden. Dat maakt zijn familie bekend via zijn website. Korterink werd 64 jaar geleden geboren in Rouveen. Hij woonde de laatste jaren op de ... Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink is maandag overleden. Hij was al langere tijd ernstig ziek en is 64 jaar geworden. Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink in 2010 | Herman Engbers / Hollandse Hoogte. Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink is maandagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Hij was al langere tijd ernstig ziek. Het nieuws van zijn overlijden werd bekend gemaakt door zijn dochter Anna Korterink, zelf ook als misdaadjournalist actief....

INFORMATIE

AUTEUR
Hendrik Jan Korterink
DIMENSIE
12,20 MB
BESTANDSNAAM
Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink.pdf

OMSCHRIJVING

Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink volgt al vele jaren het nieuws en de ontwikkelingen in het criminele circuit. Hij kent de wereld van moord en doodslag, drugsdeals, smokkel en oplichting door en door en beschikt over een groot netwerk. Voor dit boek selecteerde hij de meest bizarre, fascinerende en aangrijpende verhalen die hij in de afgelopen jaren schreef. Hij is als misdaadverslaggever niet alleen geïnteresseerd in de ´onderwereld´, maar vooral wat mensen drijft tot bepaalde daden; de psychische kant van het verhaal.In 'Misdaadjournalist' vertelt Korterink het ware verhaal achter de 'hoofdenaffaire' ('bizarre seks met schedels'), die de ondergang betekende van televisieverslaggever Willibrord Fréquin. Maar ook hoe een knuffelasielzoeker iedereen voor de gek hield, nadat hij Joanne Noordink in Aalten had vermoord. En wat was de achtergrond van de moord op Tanja Gurskaja (39) uit Venlo? Een moord, die niet voor haar, maar voor haar man was bedoeld. Ook vertelt Korterink het verhaal van het nichtje van Harke J. Zij werd door hem misbruikt, voordat J. de Haagse meisjes Maitrie Koeldiep en Felicita Oostdam vermoordde... De onderwerpen van Korterinks nieuwe boek variëren van bizarre liquidaties in het criminele milieu tot hartverscheurende 'burgerdrama's. Daarnaast voegt hij een aantal nieuwe cases over actuele zaken toe, waaronder een spraakmakend interview met Greg Remmers. De 'peetvader van de Nederlandse onderwereld', vader van de veelbesproken Jesse R. geeft aan Korterink voor het eerst van zijn leven een interview. 'Dit boek is een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in de duistere wereld van de misdaad.' Hendrik Jan Korterink (1955) schrijft o.a. voor Nieuwe Revu en Panorama. Bij Just Publishers verschenen eerder 'BV Bruinsma', 'Haagse penoze' en 'Tottie´s vlucht'. Op zijn veelbezochte website www.misdaadjournalist.nl houdt Korterink dagelijks het misdaadnieuws bij vanuit een persoonlijke invalshoek.

Wil je het boek lezen?Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hendrik Jan Korterink. Lezen Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN