Dossier K.

Dossier K. - Jef Geeraerts | Stml-tunisie.org

...n De Zaak Alzheimer, bijna... Er is nog een heel klein dingetje ... Dossier K | LangZullenWeLezen! ... . mode_comment 5. Cast Dossier K. voorgesteld. Jeffrey , 03.04.2009 Dossier K. is overmatig gestileerd en probeert in alles Amerikaanse allure op te roepen. Met snelle montage en een bombastische geluidsband probeert hij zijn film een internationale uitstraling mee te geven, maar dat komt nooit helemaal lekker uit de verf. Dossier K. is het langverwachte vervolg op het immens succesvolle De zaak Alzheimer, de film die de Belgische cinema in 2003 nieuw leven inblies.De film liet zeven jaar op zich wachten en er werd vijf jaar l ... Dossier K. van Jef Geeraerts | Boek en recensies | Hebban.nl ... .De film liet zeven jaar op zich wachten en er werd vijf jaar lang aan het script gesleuteld, onder meer door de regisseur van Alzheimer, Erik van Looy.Net als zijn voorganger, is Dossier K gebaseerd op een roman van Jef Geeraerts, maar er moest veel ... Recensie Dossier K. (2010), een film van Jan Verheyen met Koen De Bouw, Werner De Smedt, Blerim Destani, Hilde De Baerdemaeker, Filip Peeters, R. Kan Albay, Jappe Claes, Marieke Dilles, Greg Timmermans, Sven De Ridder, Ryszard Turbiasz, Kushtrim Sheremeti, Johan van Assche, Katelijne Verbeke Dossier K. staat bovendien in het teken van de mythische sfeer van de Kanun, het middeleeuwse Albanese gewoonterecht. Deze speciale filmeditie verschijnt ter gelegenheid van de verfilming van Dossier K. door Jan Verheyen. De zaak Alzheimer, een eerdere boekverfilming van Geeraerts, is een van de succesvolste Vlaamse films aller tijden. -Dossier K. (film) - Wikipedia.Dossier K. is een Vlaamse film uit 2009 geregisseerd door Jan Verheyen naar een scenario van Carl Joos en Erik Van Looy. Dossier K. is de tweede thriller van Jef ...--Dossier K. (2009) - IMDb.Directed by Jan Verheyen. With Koen De Bouw, Werner De Smedt, Blerim Destani, Hilde De Baerdemaeker. Dossier K. staat bovendien in het teken van de mythische sfeer van de Kanun, het middeleeuwse Albanese gewoonterecht. Deze speciale filmeditie verschijnt ter gelegenheid van de verfilming van Dossier K. door Jan Verheyen. De zaak Alzheimer, een eerdere boekverfilming van Geeraerts, is een van de succesvolste Vlaamse films aller tijden. Dossier K (Blu-ray) Een brutale moord op een spilfiguur van de Albanese maffia in Antwerpen zet onontkoombare clanoorlog in gang. Volgens de wetten van de Kanun, een eeuwenoude erecode uit de onherbergzame bergen van Albanië, moet bloed worden gewroken met bloed, en het is dan ook een kwestie van tijd voor er meer slachtoffers vallen. Dossier K geschreven door Jef Geeraerts , uitgegeven in 2002, is mijn keuze voor vandaag. Allereerst bevat het boek slechts 262 pagina's. Zo wordt het boek interessanter voor studenten die dan ook nog eens van misdaadromans houden. Na het lezen van Dossier K, besefte ik onmiddelijk dat het verhaal mij nog lang ging bijblijven....

INFORMATIE

AUTEUR
Jef Geeraerts
DIMENSIE
3,4 MB
BESTANDSNAAM
Dossier K..pdf

OMSCHRIJVING

Tijdens een afrekening in het criminele milieu worden in een Antwerps restaurant twee Albanezen doodgeschoten. Bij een huiszoeking vindt de moordbrigade van de Antwerpse recherche het pistool waarmee drie jaar eerder procureur-generaal Savelkoul werd vermoord, over wie Jef Geeraerts zijn meesterlijke roman De PG schreef. Het onderzoek in die zaak werd toen door het ministerie van Justitie uit handen van de recherche gehaald en geseponeerd.Commissaris Verstuyft zoekt het verband tussen de Albanese afrekening en de moord op de PG. Zijn goede vriend en ex-commissaris Vincke, met pensioen in de Provence, helpt hem daarbij, maar vooralsnog tevergeefs. Als ze op het spoor van de wraaknemer komen, krijgen ze te maken met verschillende mysterieuze interventies, onder meer van het Opus Dei, hetgeen leidt tot grote spanningen en gewelddadigheden. Van de Antwerpse recherche kreeg Jef Geeraerts voor Dossier K. alle mogelijke informatie om de authenticiteit te creëren waar de lezers van de Vincke & Verstuyft-politieromans al twintig jaar aan gewend zijn. Dossier K. staat bovendien in het teken van de mythische sfeer van de Kanun, het middeleeuwse Albanese gewoonterecht. Jef Geeraerts is een van de grootste schrijvers van misdaadromans van de lage landen. Hij weet harde actie, een explosieve stijl en kritische maatschappijvisie te combineren met een meeslepende verteltechniek.

Wil je het boek lezen?Dossier K. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Geeraerts. Lezen Dossier K. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN