Nijntje Op De Fiets

Nijntje Op De Fiets - Dick Bruna | Stml-tunisie.org

...n je als eerste op de hoogte als er nieuwe kleurplaten zijn toegevoegd ... Nijntje op de fiets - Chickfietst ... . In de populaire reeks Nijntje opse Rotjeknors is er weer zo'n leuke Rotterdamse vertaling van Nijntje verschenen: Nijntje op de fiets. ...'as ik een grote nijn ben, dan lijkt het me wel iets, dat ik 's cool ga crosse, lekker op me fiets'... TIP: Bestel ook Nijntje Opa en Opoe Pluis opse Rotjeknors, Nijntje in de diergaarde opse Rotjeknors, Het feessie van Nijntje opse Rotjeknors of ... Nijntje op de fiets in ut Utregs gaat over de wens van nijntje om ... Nijntje op de fiets kleurplaat - Kleurplaatje.nl ... ... Nijntje op de fiets in ut Utregs gaat over de wens van nijntje om later te gaan fietsen: 'laoter as'k groat ben, dach nijntje op eên dâg, goatik een fietstoch maoke, k'hoop da da dan mâg.'De vertaling is door Herman van Veen. Speciaal voor de Kinderboekenweek is er eenmalig een XL editie van de klassieker 'nijntje op de fiets' verkrijgbaar; Nijntje op de fiets XL.. Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek 2019. Dit jaar staan voertuigen centraal in het thema Reis mee! Het kinderboekenweekgeschenk is Haaientanden. Nijntje gaat fietsen is wat mij betreft hét beste kraamcadeautje voor fietsliefhebbers! Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het overbrengen van de liefde voor de fiets 😉 En met één van de andere kraamcadeautjes van Chickfietst kom je echt origineel voor de dag! ACTIE: bij bestelling van dit boekje ontvang je tijdelijk een gratis […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Bruna
DIMENSIE
10,57 MB
BESTANDSNAAM
Nijntje Op De Fiets.pdf

OMSCHRIJVING

Nijntje droomt ervan ooit een fiets te hebben en dan door de bossen en over de heuvels te rijden en haar fiets schoon te maken na een regenbui.

Wil je het boek lezen?Nijntje Op De Fiets in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Bruna. Lezen Nijntje Op De Fiets Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN