Een kleine geschiedenis van de klassieke oudheid

Een kleine geschiedenis van de klassieke oudheid - Herman Belien | Stml-tunisie.org

...se Rijk in de vijfde eeuw wordt het verhaal verteld van de belangrijkste personen die hun stempel op de geschiedenis hebben gedrukt ... Ebook Een Kleine Geschiedenis Van De Klassieke Oudheid as ... ... . De Galaten - Galliërs verzeild in Klein-Azië (279 v.Chr.-ca. 500 n.Chr.) Zij die niet bekend zijn met de expansiedrift van de oude Galliërs kijken verbaasd op bij de vaststelling dat het Italiaanse Milaan ooit een Gallische stad is geweest. In dit handboek over de oudheid wordt de geschiedenis van de Griekse en Romeinse wereld op een nieuwe wijze gepresenteerd: chronologisch van de vroege prehistorie tot ver in de Middeleeuwen en geografisch over het hele gebied van Europa, Azië en Noord-Afrika. De nadruk ligt steeds op de Grieks-Romeinse wereld van de periode 1000 v.C. tot 500 n ... Welke betekenis heeft de Romeinse keize ... bol.com | Een kleine geschiedenis van de klassieke oudheid ... ... . De nadruk ligt steeds op de Grieks-Romeinse wereld van de periode 1000 v.C. tot 500 n ... Welke betekenis heeft de Romeinse keizer Constantijn gehad voor de verspreiding van he Een kleine geschiedenis van de klassieke oudheid, Herman Belien - Ebook - 9789035139275 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. De cultuur wordt ook wel aangeduid als de klassieke cultuur of de cultuur van de klassieke oudheid. De grote verbreiding van de klassieke cultuur was mogelijk door ... Samenvatting Maatschappijleer Hoofdstuk 1,2 en een klein stukje 3 ... 4 jaar geleden 5.4. Samenvatting Geschiedenis De 49 kenmerkende aspecten (excl. De Koude Oorlog ... Scopri Een kleine geschiedenis van de klassieke oudheid di Herman Beliën, Fik Meijer: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Overzicht van boeken over de klassieke oudheid. De geschiedeniswinkel is een initiatief van online geschiedenismagazine Historiek.net. Een Kleine Geschiedenis Van De Klassieke Oudheid Top results of your surfing Een Kleine Geschiedenis Van De Klassieke Oudheid Start Download Portable Document Format (PDF) and E-books (Electronic Books) Free Online Rating News 2016/2017 is books that can provide inspiration, insight, knowledge to the reader....

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Belien
DIMENSIE
12,7 MB
BESTANDSNAAM
Een kleine geschiedenis van de klassieke oudheid.pdf

OMSCHRIJVING

Wie was de schrijver van de Ilias en de Odyssee? Wanneer was de Slag bij Salamis? Toe hoe ver reikte de veroveringstocht van Alexander de Grote? Wat was het principaat? Welke betekenis heeft de Romeinse keizer Constantijn gehad voor de verspreiding van het christendom? Het zijn maar enkele van de vele vragen die de oude geschiedenis oproept.In Een kleine geschiedenis van de klassieke oudheid wordt een helder overzicht gepresenteerd van de belangrijkste gebeurtenissen uit de Grieks-Romeinse geschiedenis. Vanaf de Minoïsche beschaving op Kreta in het derde millennium tot de ondergang van het Romeinse Rijk in de vijfde eeuw wordt het verhaal verteld van de belangrijkste personen die hun stempel op de geschiedenis hebben gedrukt. Daarnaast krijgen ook maatschappelijke en economische ontwikkelingen de nodige aandacht.Het boek is zo ingedeeld dat de lezer elk onderwerp snel kan vinden. Daarmee is Een kleine geschiedenis van de klassieke oudheid een compact en praktisch boek voor iedereen die in een mum van tijd de altijd boeiende hoogtepunten uit de antieke geschiedenis wil lezen.Herman Beliën is historicus. Hij schreef diverse onderwijsboeken, reisgidsen en historische boeken voor een groter publiek, zoals Een kleine geschiedenis van Nederland. Fik Meijer is emeritus hoogleraar oude geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Hij schreef onder meer de succesvolle boeken Macht zonder grenzen. Rome en zijn imperium en De Middellandse Zee.

Wil je het boek lezen?Een kleine geschiedenis van de klassieke oudheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Belien. Lezen Een kleine geschiedenis van de klassieke oudheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN