Je kan er maar beter om lachen

Je kan er maar beter om lachen - Esther Vuijsters | Stml-tunisie.org

...n op onze website meubelbeursmechelen.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Je kan er maar beter om lachen Tenpages ... Je kan er maar beter om lachen van Esther Vuijsters bij ... ... .com, hét online platform voor (beginnende) auteurs, heeft het niet gered. 2000 aandelen. Twee jaar geleden plaatste ik de eerste tien pagina's van mijn boek Je kan er maar beter om lachen op TenPages.com. De bedoeling: 2000 aandelen verkopen, dan zou mijn boek worden uitgegeven door een 'gerenommeerde' uitgever. Lezers van mijn columns en blogs - maar ook onbekende weldoeners ... En nu met haar eigen boek: Je kan er maar beter o ... Je kunt er maar beter om lachen - 5 levenslessen van ... ... . Lezers van mijn columns en blogs - maar ook onbekende weldoeners ... En nu met haar eigen boek: Je kan er maar beter om lachen. Esther Vuijsters (1973) is sinds 2000 actief blogger op diverse grote websites. Eerst voor onder meer Viva, daarna voor Vrouwonline.nl. In 2009 kwam het tot dan toe hoogtepunt: Esther werd genomineerd voor de prestigieuze weblogprijs Dutch Bloggies in de categorie Beste Weblog. Je kan er maar beter om lachen gaat over kiezen voor jezelf, maar vooral over liefde en onzekerheid. En over hoe humor kan helpen een doel te bereiken. Nederland heeft zijn eigen Bridget Jones! Uitgegeven door: Luistereenboek Oorspronkelijke uitgever: Klapwijk & Keijsers Uitgevers...

INFORMATIE

AUTEUR
Esther Vuijsters
DIMENSIE
9,54 MB
BESTANDSNAAM
Je kan er maar beter om lachen.pdf

OMSCHRIJVING

Nederland heeft zijn eigen Bridget Jones!Esther wil een boek schrijven. Een filosofische beschouwing, een keiharde thriller of een psychologische roman. Het maakt haar niet uit. Probleem: steeds als ze een goed idee heeft, komt het dagelijks leven ertussen! Een man met een kelderverslaving, een vriendin die bijna wekelijks van man wisselt en een botte overbuurvrouw met een trenchcoat-tic zorgen voor flink wat overlast. Nadat Esther zichzelf voor de zoveelste keer bijna heeft gewurgd met een van haar deadlines (en haar nieuwe roze bikini), besluit ze: een boek schrijven is niets voor mij.`Een goudeerlijk, intens grappig boek. Een feest der herkenning! Suus Ruis, auteur van Tweede viool en Zonde`Verplicht leesvoer voor iedereen die neigt het leven iets te serieus te nemen. Bart Mos, Telegraaf`Ik herken mij totaal niet in dit boek. Melina, overbuurvrouwEsther Vuijsters (1973) schrijft sinds 2000 columns en blogs. Eerst voor onder meer Viva, later voor Vrouwonline.nl. In 2009 werd ze genomineerd voor de prestigieuze weblogprijs Dutch Bloggies en eindigde ze in de top vijf in de categorie Beste Weblog.

Wil je het boek lezen?Je kan er maar beter om lachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Vuijsters. Lezen Je kan er maar beter om lachen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN