De bezieling

De bezieling - Tess Franke | Stml-tunisie.org

...rkplein.org. De Bezieling vertrekt vanuit hedendaagse vragen, gaat te rade bij de christelijke traditie om vervolgens weer terug te keren bij het leven van alledag ... De bezieling - F. Macintosh - (ISBN: 9789024555604) | De ... ... . De Bezieling is een publiekssite over hedendaags leven en christelijk geloven. De Bezieling is voor mensen die zoeken naar inspiratie en ankerpunten in het leven. De Bezieling kijkt naar wat speelt in de onderstroom van onze cultuur. De Bezieling is een publiekssite over hedendaags leven en christelijk geloven. De Bezieling is voor mensen die zoeken naar inspiratie en ankerpunten in het leven. De Bezieling kijkt naar wat speelt in de onderstroom van onze cultuur. De Bez ... grafiek 4 mnd samen - deBezieling.nl ... . De Bezieling is voor mensen die zoeken naar inspiratie en ankerpunten in het leven. De Bezieling kijkt naar wat speelt in de onderstroom van onze cultuur. De Bezieling is een publiekssite over hedendaags leven en christelijk geloven. De Bezieling is voor mensen die zoeken naar inspiratie en ankerpunten in het leven. De Bezieling kijkt naar wat speelt in de onderstroom van onze cultuur. De Bezieling is een publiekssite over hedendaags leven en christelijk geloven. De Bezieling is voor mensen die zoeken naar inspiratie en ankerpunten in het leven. De Bezieling kijkt naar wat speelt in de onderstroom van onze cultu...

INFORMATIE

AUTEUR
Tess Franke
DIMENSIE
10,83 MB
BESTANDSNAAM
De bezieling.pdf

OMSCHRIJVING

De ambitieuze advocate Femke Wolzak - partner bij advocatenkantoor Wolzak, Spreeuwenberg en Spreeuwenberg -neemt een van haar collega's waar bij de behandeling van een moordzaak. Het lijkt een simpele kwestie: er is geen slachtoffer, er zijn geen getuigen, en de verdachte - de Marokkaanse halal slager Moustafa D. - is brandschoon. De zaak dreigt op een nachtmerrie uit te lopen, wanneer dé nationale misdaadjournalist Bas P. Verhoef via zijn tv-show de publieke opinie weet te alarmeren. Femkes onschuldige cliënt wordt staatsvijand nummer één. Zo raken zij verstrikt in een trial by media en ziet Femke zich genoodzaakt niet alleen haar cliënt te verdedigen, maar ook zichzelf - tegenover iedereen, zelfs tegenover haar familie en goede vriendinnen. De bezieling is een spannende, actuele en intelligent geschreven thriller over een wereld waarin schuld en onschuld inwisselbare begrippen zijn, over het mechanisme van volkswoede en burgers die het recht in eigen hand nemen.

Wil je het boek lezen?De bezieling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tess Franke. Lezen De bezieling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN