Braken

Braken - Louis van Dievel | Stml-tunisie.org

... meestal door buikgriep (door een virus of bacterie) ... Overgeven hond - Medisch Centrum voor Dieren ... . Blijf genoeg drinken: vaak en kleine beetjes per keer. Is het overgeven na een dag niet minder, overleg dan met uw huisarts. Braken, spugen en overgeven: oorzaken, oplossingen & tips Braken of overgeven is een afweerreactie van het lichaam dat stoffen terug uit het lichaam wilt werken die een schadelijke invloed kunnen hebben, zoals bijvoorbeeld overvloedige alcohol of bedorven voedsel. Braken [lichaamsfunctie] - Braken, overgeven of em ... Ik geef over | Thuisarts ... . Braken [lichaamsfunctie] - Braken, overgeven of emesis is het verwijderen van voedsel en-of andere stoffen uit de maag door de mond en soms de neus. Braken wordt gestuurd door het braakcentrum, dat gelegen is in de hersenstam. De genuttigde spijs wordt dan door de mond weer teruggebracht, meestal is dit vermengd met maagzuur. ==Oo... Braken is in de eerste plaats een reflex die je lichaam probeert te beschermen. Bedorven voedsel, dat je lichaam kan schaden, wordt door braken uit de maag verwijderd. Meestal duurt braken maar kort en voel je je al snel beter. Soms duurt het allemaal wat langer, bijvoorbeeld bij een flinke voedselvergiftiging. Braken wordt door vrijwel iedereen als zeer vervelend ervaren. Men probeert het vaak te voorkomen, maar juist na ...

INFORMATIE

AUTEUR
Louis van Dievel
DIMENSIE
8,67 MB
BESTANDSNAAM
Braken.pdf

OMSCHRIJVING

Wie afkomstig is uit de negorij Braken wordt niet door het leven verwend. Dat is een understatement. Gilbert is King of the Dancefloor in Disco Inferno, zeker wel. Als hij danst, staat de hele tent op stelten. Het is een mager surrogaat voor zijn eenzaamheid, voor zijn onbenulligheid, voor zijn liefdesverdriet. Eens - twaalf jaar, vier maanden en zeven dagen geleden - wervelde hij nog met Rebecca over de dansvloer. Ze was de vrouw van zijn leven. Eindelijk lachte het geluk hem toe. Maar Braken sloeg zijn droom aan stukken. Ge kunt uw afkomst niet verloochenen. In Braken haat ge uw ouders, maar ge verloochent hen niet. Op de trappen voor de discotheek braakt Gilbert in een lange monoloog zijn mislukte leven uit.

Wil je het boek lezen?Braken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louis van Dievel. Lezen Braken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN