Bob Eversnr. B 7 Tumult in een toeristenhotel

Bob Eversnr. B 7 Tumult in een toeristenhotel - Willy van der Heide | Stml-tunisie.org

...rs dl 7 - tumult in een toeristenhotel - w vd h jan prins en arie roos krijgen bezoek van een zekere john bennet uit engela ... Willy van der Heide - Bob Evers, complete serie 1 t/m 32 ... ... . Gelezen Verzenden. Bieden 17 apr. '20. Ommen 17 apr. '20. Jan Ommen. Carter Brown - Tumult op het internaat - 1961 !! Tumult op het internaat carter brown uitg. Gebruik een nieuwere versie of ... om het goudschip nr 4 Een overval in de lucht nr 5 De jacht op het koperen kanon nr 6 Sensatie op een Engelse vrachtboot nr 7 Tumult in een toeristenhotel nr 8 Drie jongens ... Deel 34 en 35 verschenen bij van Holkema & Warendorf, De Eekhoorn bezat echter de rechten op de naam Bob Evers. nr 34 B ... Tumult in een toeristenhotel (Bob Evers Book 29) eBook ... ... ... Deel 34 en 35 verschenen bij van Holkema & Warendorf, De Eekhoorn bezat echter de rechten op de naam Bob Evers. nr 34 Bob Evers ... 66 aanbiedingen in mei -Bekijk alles met bob ross! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Bob Evers-serie. 1. Een overval in de lucht (1949) 2. De jacht op het koperen kanon (1950) 3. Sensatie op een Engelse vrachtboot (1950) 4. Avonturen in de Stille Zuidzee (1950) 5. Drie jongens op een onbewoond eiland (1950) 6. De strijd om het goudschip (1951) 7. Tumult in een toeristenhotel (1951) 8. Drie jongens als circusdetective (1952) 9. Bob evers - willy van der heide - 1,50 per stuk, tenzij anders vermeld - 1 avonturen in de stille zuidzee 2 drie jongens op een onbewoond eiland / druk 19-25 de strijd om het goudschip / druk 9 iets beschadigd 1,25 een overval in de lucht/ druk 9 - 5 de jacht op het koperen kanon / druk 16 -24 5 de jacht op het koperen kanon / druk 27 nieuwe uitgave 6 sensatie op een engelse vrachtboot 7 ... 7: Tumult in een toeristenhotel: 9: Een dollarjacht in een D-trein: 14: Een klopjacht op een kapitein: 16: Nummer negen seint New York: 17: Een meesterstunt in Mexico: 18: Trammelant op Trinidad: 19: Vreemd krakeel in Californië: 20: Lotgevallen rond een locomotief: 21: Pyjama-rel in Panama: 24: Hoog spel in Hong Kong: 25: Een vliegtuigsmokkel ... over Een dollarjacht in een D-trein. over Een speurtocht door Noord-Afrika. over Een motorboot voor een drijvend flesje. over Kabaal om een varkensleren koffer. over Een klopjacht op een kapitein. over Een raderboot als zilvervloot. over Nummer negen seint New York. over Tumult in een toeristenhotel. over Een meesterstunt in Mexico 7) Tumult in een toeristenhotel, 16e druk. 8) Drie jongens als circusdetective, 20e druk. 9) Een dollarjacht in een D-trein, 15e druk, klein scheurtje in rug. 10) Een speurtocht door Noord-Afrika, 14e druk. 11) Drie jongens en een caravan, 14e druk, klein scheurtje in rug. 12) Kabaal om een varkensleren koffer, 5e druk....

INFORMATIE

AUTEUR
Willy van der Heide
DIMENSIE
8,76 MB
BESTANDSNAAM
Bob Eversnr. B 7 Tumult in een toeristenhotel.pdf

OMSCHRIJVING

Jan Prins en Arie Roos, twee Amsterdamse boezemvrienden krijgen bezoek van een zekere John Bennet uit Engeland. Zij vernemen dat een Engelse kennis van hen, Vonnie Vasser, door zijn oom Barclay (tevens voogd van Vonnie) is opgelicht voor 30.000 pond uit een erfenis en dat geld heeft besteed voor de financiering van zijn toeristen- en badhotel ‘Seaview’. Vonnie heeft besloten het zijn oom lastig te maken en in het hotel de boel op stelten te zetten. Hij roept daarbij de hulp in van Jan en Arie aangezien zij bekend staan om hun doortastendheid en vindingrijkheid. En inderdaad worden de meest komische en dolle dingen bedacht en binnen twee dagen staat het hele hotel op zijn kop en zit Barclay met de handen in het haar.

Wil je het boek lezen?Bob Eversnr. B 7 Tumult in een toeristenhotel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy van der Heide. Lezen Bob Eversnr. B 7 Tumult in een toeristenhotel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN