Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mezelf?

Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mezelf? - Francine Oomen | Stml-tunisie.org

...gen opgenomen op Helwerd 26. ... Hoe overleef ik ... Samenvatting Hoe overleef ik mezelf? - Stuvia ... ... een fout vriendje? Afl. 8 - 1 jun 2016 18:55 . 25 min 25 min nieuw. bekeken. Hoe overleef ik... een nieuwe Rosa? Afl. 9 - 2 jun 2016 19:00 . 25 min 25 min nieuw. bekeken. Hoe overleef ik... Sam? Afl. 10 - 3 jun 2016 18:55 . 24 min 24 min nieuw. bekeken. Hoe overleef ik... een enorme puinhoop? Afl. 11 - 6 jun 2016 18:55 . 25 min De film Hoe Overleef ik Mezelf? heeft in twee weken tijd 100.000 bezoekers getrokken. De productie wordt daa ... bol.com | Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mezelf ... ... .000 bezoekers getrokken. De productie wordt daarom bekroond met een Gouden Film, zo maakten het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film woensdag bekend. Boekverslag Nederlands Hoe overleef ik mezelf door Francine Oomen door een scholier | 1e klas vwo | 26 april 2003 7,5. Toon 44 verslagen. Samen ben je slimmer. Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis ... Hoe overleef ik mezelf? is een jeugdboek dat geschreven is door Francine Oomen.Het boek hoort bij een hele serie "Hoe overleef ik.."-boeken van de schrijfster. Het boek gaat over een meisje van 14, Rosa, die net is verhuisd van Den Bosch naar Groningen.Van het boek is ook een film gemaakt. Hoe overleef ik... mezelf? wordt een succes. Het kan niet anders: de film is gebaseerd op de boeken van Francine Oomen, al jaren de grote favoriet bij lezers tussen de 10 en 14 jaar. Dat pubers en prepubers graag naar de verfilmingen van hun lievelingsboeken komen, bewezen eerder al de Carry Slee-verfilmingen Afblijven en Timboektoe - samen goed voor 600 duizend bezoekers. Hoe overleef ik mezelf? Uitgever Van Holkema & Warendorf, Houten Verschenen 2002 ISBN 9026995911 Kenmerken 152 pagina's, 22 cm, tek Aantekening met tek. van Annet Schaap. Uittrekselbank. We hebben 1 uittreksel(s) voor je gevonden in de Uit­treksel­bank. De Hoe overleef ik-serie (afgekort HOI-serie) is een jeugdboekenserie geschreven door Francine Oomen en geïllustreerd door Annet Schaap.De eerste boeken in de serie werden uitgegeven door Van Holkema & Warendorf, maar sinds Hoe overleef ik mijn eerste zoen? worden de boeken uitgegeven door Querido.Enkele boeken zijn ook als luisterboek uitgekomen, voorgelezen door de schrijfster zelf. Samenvatting 'Hoe overleef ik mezelf? 24 jun. Het verhaal begint als Rosa gaat verhuizen van Den Bosch naar Groningen waar ze ...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Oomen
DIMENSIE
7,30 MB
BESTANDSNAAM
Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mezelf?.pdf

OMSCHRIJVING

De puberteit, hoe voelt dat eigenlijk? Jij verandert, maar doen je ouders dat ook? Of denken ze nog steeds dat je een kleuter bent? Wat doe je als je ouders het er niet mee eens zijn dat je: - graffiti gaat spuiten? - een piercing laat zetten? - en er een eigen mening op na houdt?En wat doe je als je gepest wordt, terwijl je wilt dat iedereen van je houdt? Rosa bedenkt voor al deze vragen een oplossing: Rooz, de nieuwe versie. Maar is ze daar zelf nu wel zo blij mee? En is de wereld blij met Rooz? Dit is een onmisbaar boek voor elke puber, en voor iedereen die van plan is dat te worden. Over liefde, uiterlijk, onzekerheid en over moed en verandering. En het staat boordevol survivaltips!

Wil je het boek lezen?Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mezelf? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Oomen. Lezen Hoe overleef ik - Hoe overleef ik mezelf? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN