Zij is slank want ze eet

Zij is slank want ze eet - Montignac | Stml-tunisie.org

... calorie-beperkende dieten, die niet tot blijvend resultaat leiden en waarvan ze dikwijls zelfs dikker worden! Zij is slank want zij eet ... Eten als een slank persoon - Viva Forum ... . Michel Montignac is over de hele wereld bekend geworden met zijn boeken over de principes en toepassingen van zijn Methode, om slank te worden met goed en lekker eten, zonder gedoe met calorieën. De effectiviteit van de Methode blijkt uit de vele reacties van mensen die eindelijk van hun gewichtsprobleem verlost zijn. "Zij is slank want zij eet!" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Culinair; Medisch, Gezondheid > Paramedisch algemeen > Dieet ... bol.com | Ik ben slank want ik eet, M Montignac ... ... . "Zij is slank want zij eet!" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Culinair; Medisch, Gezondheid > Paramedisch algemeen > Dieet- en voedingsleer; Zij is slank want zij eet! Hoofdtitel: Zij is slank want zij eet! Uitgever: A.J.G. Strengholt's Boeken Anno 1928 B.V, Artulen: Auteur(s) Montignac, M., Montignac, Michel: Druk: zij is slank want zij eet! de methode montignac (-) waar filter verwijderen waar Zij is slank want zij eet! | ISBN 9789080078697 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Zij is slank want zij eet! - Michel Montignac. Beschrijving: Michel Montignac is over de hele wereld bekend geworden met zijn boeken over de principes en toepassingen van zijn Methode, om slank te worden met goed en lekker eten, zonder gedoe met calorieën. Michel Montignac: Zij is slank want zij eet. De methode ISBN: 9789080078697 Sla deze zoekopdracht gratis, u bent automatisch op de hoogte wanneer dit krijgt beschikbaar boeken. In veel gevallen is dit binnen enkele weken. U bent op de hoogte via e-mail. U kunt vervolgens dicide wilt u dit boek wilt kopen of niet (gratis service). Hoofdtitel: Zij is slank want zij eet! Editie: 1: Taal: Nederlands: Geillustreerd: Nee: Productvorm: Paperback / softback: Publicatiedatum: 01-1996: Oorspronkelijke ... Zij is slank want zij eet! de methode montignacuitg. artulen 278 blz.199616x24 cmslappe kaft, randjes geschonden en kreukjesinhoud: speciaal voor de vrouw d Tweedehands exampleren van het boek 'Zij...

INFORMATIE

AUTEUR
Montignac
DIMENSIE
9,86 MB
BESTANDSNAAM
Zij is slank want ze eet.pdf

OMSCHRIJVING

Michel Montignac is over de hele wereld bekend geworden met zijn boeken over de principes en toepassingen van zijn Methode, om slank te worden met goed en lekker eten, zonder gedoe met calorieën. De effectiviteit van de Methode blijkt uit de vele reacties van mensen die eindelijk van hun gewichtsprobleem verlost zijn. Ook heeft de Methode Montignac een zeer goede invloed op hypoglycemie, suikerziekte en een te hoog cholesterolgehalte. In dit boek zijn deze ervaringen verwerkt. Vrouwen zijn dikwijls het slachtoffer van calorie-beperkende diëten, die niet tot blijvend resultaat leiden en waarvan ze dikwijls zelfs dikker worden! De Methode Montignac blijkt voor hen de oplossing. Daarom worden in dit boek 'Speciaal voor de vrouw' uitgebreid de goede effecten van de Methode Montignac behandeld voor de vrouw in de belangrijke fasen van haar leven: als jong meisje, in de zwangerschap, in de overgang en bij het ouder worden. Het blijkt dat de Methode Montignac een complete benadering is voor het verbeteren van -uw gewicht, uw conditie en uw gezondheid.

Wil je het boek lezen?Zij is slank want ze eet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Montignac. Lezen Zij is slank want ze eet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN