Versleuteld

Versleuteld - Donald Nolet | Stml-tunisie.org

...ia een bijlage bij de e-mail of via bijvoorbeeld de cloud, zoals Dropbox of iCloud ... Een beveiligde mail sturen met Outlook? (Gratis Demo ... ... . Balletje schreef op 16-5-2008 21:29:Dat zijn https:// sites , secure sites. Ingesteld door de site-builder. De communicatie is versleuteld om de gegevensoverdracht Berichten versleuteld met Microsoft 365 blijven versleuteld en blijven in de Microsoft 365 Personal. Dit helpt bij het ontvangen van uw e-mail. Zie ook. Office 365 Advanced Threat Protection. Opmerking: Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onn ... Versleuteld van Donald Nolet | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Opmerking: Deze pagina is automatisch vertaald en kan grammaticale fouten of onnauwkeurigheden bevatten. Wij hopen dat ... Met zijn thrillerdebuut Versleuteld won Donald Nolet zowel de Gouden Strop als de Schaduwprijs, de twee belangrijkste Nederlandse thrillerprijzen. Volgens de jury is Versleuteld een verhaal 'waarin spanning, humor en informatie zich moeiteloos afwisselen'. Nolet neemt als onderwerp een ouderwetse complottheorie, betreffende de Japanse aanval op Pearl Harbor in de Tweede Wereldoorlog, de ... Binnen de cryptografie staat encryptie voor het coderen (versleutelen) van gegevens op basis van een bepaald algoritme.Deze versleutelde gegevens kunnen nadien weer gedecrypteerd (ontcijferd of gedecodeerd) worden zodat men de originele informatie weer terugkrijgt. Dit proces wordt decryptie genoemd.. Een van de bedoelingen van cryptografie is dat gegevens veilig uitgewisseld kunnen worden ... De website-identiteitsknop (een hangslot) verschijnt in uw adresbalk zodra u een beveiligde website bezoekt. Hierdoor kunt u snel te weten komen of de verbinding met de website die u bekijkt is versleuteld, en in sommige gevallen wie de eigenaar van de website is. Versleuteld. Het Pearl Harbor-complot Een Duitse radiotechnicus vangt eind november 1941 bij het afluisterstation in Langeveld een geheim codebericht op dat bestemd is voor het Witte Huis. Een week later barst de hel los bij Pearl Harbor. Ruim zeventig jaar later komt Joshua Lambert erachter dat zijn grootvader eigenlijk Walther Gruber heette, een Duitse soldaat die tijdens de bezetting in ... Hiermee wordt de verbinding versleuteld opgezet, waardoor alleen nog jouw browser en de server de mogelijkheid hebben om te zien wat er wordt verstuurd. Certificaten. Naast dat de verbinding versleuteld is, is er nog een tweede controle nodig: is de server waarmee wordt verbonden wel de echte? Hiervoor worden certificaten gebruikt. Versleutelde Internetverbinding (SSL) SSL (Secure Sockets Layer) is een manier om verbindingen tussen webbrowser en webserver te beveiligen. Door de verbinding met SSL te beveiligen, wordt de veiligheid op 2 manieren verbeterd: door versleutelen van de data die tu...

INFORMATIE

AUTEUR
Donald Nolet
DIMENSIE
7,82 MB
BESTANDSNAAM
Versleuteld.pdf

OMSCHRIJVING

Een Duitse radiotechnicus vangt eind november 1941 bij het radiostation in Langeveld een geheim codebericht op dat bestemd is voor het Witte Huis. Een week later barst de hel los bij Pearl Harbor.Ruim zeventig jaar later komt Joshua Lambert erachter dat zijn grootvader eigenlijk Walter Gruber heette, en dat hij als Duitse soldaat tijdens de bezetting in Nederland was gestationeerd. Na de bevrijding is hij spoorloos verdwenen. Door zijn zoektocht naar zijn familie raakt Joshua verwikkeld in een van de grootste geheimen van de Tweede Wereldoorlog. In een zenuwslopende race tegen de klok waarbij hij uiteindelijk in Argentinië belandt, blijken de schimmen uit het verleden nog steeds springlevend.

Wil je het boek lezen?Versleuteld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Donald Nolet. Lezen Versleuteld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN