Landgoed Longbourn

Landgoed Longbourn - Jo Baker | Stml-tunisie.org

...rijving uitgeverij Cargo Pride and Prejudice was slechts één deel van het verhaal, nu is het woord aan de bedienden ... Landgoed Longbourn - BAKER, Jo - Bibliotheek Boutersem ... . Weesmeisje Sarah brengt haar dagen door met het schrobben van vloeren, het wassen van kleding en het legen van de kamerpo's van de familie Bennet. In de bedompte kelderruimtes van de bedienden is er sprake… Landgoed Longbourn. Landgoed Longbourn? Bij echte Jane Austen-fans gaat nu een lampje branden. Longbourn is het huis van de familie Bennet. uit "Pride and Predudice". (In het Nederlands heet het geloof ik "Trot ... Landgoed Longbourn eBook door Jo Baker - 9789023483281 ... ... . Longbourn is het huis van de familie Bennet. uit "Pride and Predudice". (In het Nederlands heet het geloof ik "Trots en Vooroordeel"). In dit boek wordt het wel en wee van de mensen. Landgoed Longbourn van Jo Baker (boek, paperback, ISBN 9789023492849). 'Dit boek is een triomf; een schitterende roman die intellectueel uitdaagt en uiteindelijk diep ontroert.' - The... Landgoed Longbourn door Jo Baker verschijnt op 8 mei bij De Bezige Bij. Meer lezen? Dat kan, het is tenslotte VerrassingsVrijdag en zoals jullie misschien hebben gezien bestaat Libelle deze week 80 jaar! Om dit te vieren kan er vanaf nu een gratis Libelle worden gedownload! Klik op deze link en gebruik de code Libelle80jaar40. Veel (lees) plezier Jo Baker - Landgoed Longbourn: Uitgeverij Cargo Velen onder ons kennen het verhaal van de Bennets uit Jane Austens werk Pride and Prejuidice: zussen Mary, Elisabeth, Kitty, Lydia en Jane moeten allen een geschikte man vinden om mee te trouwen. Wie kent niet de liefde tussen Elisabeth en Mr. Darcy en die van Jane en… 'Landgoed Longbourn' van Jo Baker wordt aangekondigd als hét verhaal van de bedienden uit 'Pride and Prejudice'. Dat kan wellicht enige verwachtingen scheppen voor de liefhebbers van dat verhaal. Daarnaast staan er diverse lovende woorden vermeld, onder andere door 'The New York Times' en 'People'. Landgoed Longbourn BAKER, Jo. ... Longbourn Trefwoorden Romans Historische literatuur Groot-Brittannië 19de eeuw Dienstpersoneel Klassentegenstellingen Zedenschetsen Taal Nederlands Aantal pagina's 429 ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jo Baker
DIMENSIE
11,18 MB
BESTANDSNAAM
Landgoed Longbourn.pdf

OMSCHRIJVING

Het weesmeisje Sarah brengt haar dagen door met vloeren schrobben, kleding wassen en het legen van kamerpo’s van de familie Bennet. Maar in de bedompte personeelsvertrekken is er sprake van evenveel liefdesverdriet, ontluikende liefde en intrige als in de luxe vertrekken van de Bennets. Als er een mysterieuze nieuwe knecht wordt aangenomen, dreigt het voorspelbare leven van het personeel totaal overhoopgehaald te worden.Jo Baker voert de lezer voorbij de welgestelde familie van Jane Austens klassieker Pride and Prejudice naar de personeelsvertrekken waar de bedienden geluk en verdriet noodgedwongen met elkaar moeten delen.

Wil je het boek lezen?Landgoed Longbourn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jo Baker. Lezen Landgoed Longbourn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN