De tuin van stilte

De tuin van stilte - Djihi Marianne | Stml-tunisie.org

... wil zij graag met anderen delen. Het (her)vinden van balans komt volledig op jezelf aan, maar de Zentuin en Loes kunnen je hier zonder twijfel bij steunen ... Djihi Marianne, over Yoga, Satsang, De Tuin van Stilte ... ... . De tuin die is verdeeld in drie delen. Elk deel ademt een eigen sfeer. Het kruiswegbos heeft kruiswegstaties. In de ontmoetingstuin staan beelden die verwijzen naar groepen mensen die niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Met de stiltetuin wordt een plek geboden waar we ons hart kunnen horen spreken. Stiltetuin, Halen (België). 581 likes · 1 talking about this. Niet ver van Diest biedt Hans Juchtmans op een verrassende plek een oase van groen en rus ... Stiltetuin - Home | Facebook ... . Stiltetuin, Halen (België). 581 likes · 1 talking about this. Niet ver van Diest biedt Hans Juchtmans op een verrassende plek een oase van groen en rust aan, een Stiltetuin. Een tuin die je uitnodigt... De tuin van stilte. een bloemlezing over je Zelf. Auteur(s) Djihi Marianne. NUR code(s) 373 Gedichten (populair) Imprint(s) Zwerk Uitgever(s) Vries-Brouwers, Uitgeverij C. De. Taal Nederlands Vers. datum 06/04/2007 NSTC 9789077478127. Dan zal de tuin van stilte op houden te bestaan. Omdat eens daar alle graven open zullen gaan. Dan zullen de bazuinen door het hemelruim klinken. En zal de tuin van stilte in zijn lichtkring blinken. De bloemen in die tuin zullen weelderig bloeien Ook zal er geen traan meer hoeven te vloeien. God zelf wandelt daar opnieuw met zijn kind. Opdat ... Ontdek met Tuin van Heden.nu godsdienst voor het derde leerjaar. We s...

INFORMATIE

AUTEUR
Djihi Marianne
DIMENSIE
10,84 MB
BESTANDSNAAM
De tuin van stilte.pdf

OMSCHRIJVING

" Doe niets en wees stil". Dit is de aanwijzing die Djihi Marianne geeft om wakkerte worden uit de droom.Deze eenvoudige benadering, gebaseerd op eeuwenoude wijsheid uit de veda´s, kan volledig geleefd worden in onze westerse wereld. Door je niet te identificeren met het denken verliest het zijn greep. Wanneer je niets persoonlijk maakt ben je in vrede met jezelf en het leven. Vrijheid is voor iedereen beschikbaar wanneer we de juiste manier van kijken ontwikkelen.Djihi Marianne laat je ervaren dat een grootsere realiteit tot bloei komt wanneer je de strijd met jezelf en de wereld doorziet en opgeeft. Dan zijn we in staat open te leven vanuit ons Hart. Dit verandert onze levensstroom, waarin we ieder als onszelf herkennen en tegemoet treden. Dan zijn we in staat om onvoorwaardelijk lief te hebben.Zo is dit boekje geboren, om door te geven van Hart tot Hart.De stukken in dit boekje hebben verschillende invalshoeken, maar gaan uitsluitend over deze vrijheid, die voor ieder van ons beschikbaar is. Wanneer je de stukken leest vanuit je gevoel en de tijd neemt om ze binnen te laten komen, proef je wellicht de vrijheid en goedheid die er nu al is. Dit boekje is geschreven voor mensen die genoeg hebben van alle leugens en verzinsels en die eindelijk vanuit hun eigen bron willen gaan leven.Een mooi vormgegeven boekje met daarin korte teksten van Djihi Marianne over de vrijheid die voor ieder persoon is weggelegd. In korte, heldere stukjes, soms dialogen, soms waarnemingen, beschrijft ze hoe mensen weer tot zichzelf kunnen komen, hoe ze de leugens en verzinsels om hen heen los kunnen laten en hoe ze weer vanuit hun eigen bron kunnen gaan leven. Een waardevol cadeau!

Wil je het boek lezen?De tuin van stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Djihi Marianne. Lezen De tuin van stilte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN