De spokenjagers

De spokenjagers - Cornelia Funke | Stml-tunisie.org

...r het Zuiden . Kijk mijn letter . De sponsorloop ... De spokenjagers - ISBN ... . De legende van de Hemelrijders . Daan ... SUSKE EN WISKE * 52 * DE SPOKENJAGERS * EERSTE DRUK 1964 | Boeken, Strips & Tijdschriften, Strips, comics, afgeleide producten, Frans-Belgische, Europese strips | eBay! De spokenjagers (Suske en Wiske 70) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip De spokenjagers . klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. View credits, reviews, tracks and shop for the ... De spokenjagers - Wikipedia ... . View credits, reviews, tracks and shop for the 2002 CD release of De Spokenjagers on Discogs. De spokenjagers. Diane Thoné, 22 januari 2015 . Tom, een jongen van tien, durft eigenlijk niet goed naar de kelder te gaan. En als hij dan op een avond echt een spook ziet, is het hek helemaal van de dam. Iedereen lacht hem uit, alleen Oma neemt hem au serieux. Haar beste ... De spokenjagers - Suske en Wiske van Willy Vandersteen (boek, stripboek, ISBN 9789002243295). Jerom wordt als knecht in dienst genomen door barones De la Meer de Rodelle. Als Sidonia hoort dat het spookt in het... In dit Familieboek van Suske en Wiske lees je niet alleen drie avonturen van je favoriete helden (De spokenjagers, De lieve Lilleham en De edele elfen), maar ontdek je ook de avonturen van Junior Suske en Wiske en de wereld van Schanulleke!...

INFORMATIE

AUTEUR
Cornelia Funke
DIMENSIE
8,21 MB
BESTANDSNAAM
De spokenjagers.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Tom naar de kelder moet om sap te halen, wordt hij bij de keel gegrepen door een echt spook. Het heeft een vieze schimmelgroene kleur, het laat een kleverig slijmspoor achter en het jaagt Tom de stuipen op het lijf. Maar eigenlijk is het spook helemaal niet zo akelig... Het spook heet Hugo en blijkt een Matig Eng Spook te zijn, dat uit zijn huis werd verjaagd door een Vreselijk Eng Spook. Waar moet Hugo nu gaan spoken? Tom roept de hulp in van spokenexpert Hedwig Kummelsap. Dapper trekken Tom, Hugo en Hedwig eropuit om dat Vreselijk Eng Spook weer weg te krijgen uit Hugo's huis. Een gevaarlijke en ijzingwekkende onderneming!

Wil je het boek lezen?De spokenjagers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cornelia Funke. Lezen De spokenjagers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN