Een zwemmende monnik

Een zwemmende monnik - Malachy Mccourt | Stml-tunisie.org

...van één van de broers van de inmiddels wereldberoemde Fra ... DE MINNAAR IN MONNIKSPIJ - Vlieland Van Toen ... ... Een zwemmende monnik is het verhaal van wat hij met zich meenam, en van wat hij dacht achter te laten. Op de vlucht voor zijn herinneringen aan een dronken, verdwenen vader en de vernederingen van Angela, zijn moeder, vond hij in New York een donkere, betoverende stad, met bars op elke hoek, waar hem iedere nacht een nieuw verhaal wachtte. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, McCourt, Malachy ... Vind monnik in Literatuur op Marktplaats ... . Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, McCourt, Malachy - Een zwemmende monnik Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Vind monnik | Zo goed als nieuw in Romans op Marktplaats - Voor iedereen een voordeel. ,,Een zwemmende monnik heeft veel aan Frank te danken'', vertelt McCourt. ,,Ik ben heel trots op hem. Maar de critici komen steeds met dezelfde opmerkingen. Ze zeggen, ... Een zwemmende monnik | ISBN 9789035120167 direct en eenvoudig te bestellen bij Boek...

INFORMATIE

AUTEUR
Malachy Mccourt
DIMENSIE
9,25 MB
BESTANDSNAAM
Een zwemmende monnik.pdf

OMSCHRIJVING

In 1952 liet Malachy McCourt zijn armoedige jeugd in Limerick, Ierland, achter zich, en vertrok als tussendekspassagier naar Amerika. Een zwemmende monnik is het verhaal van wat hij met zich meenam, en van wat hij dacht achter te laten.

Wil je het boek lezen?Een zwemmende monnik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Malachy Mccourt. Lezen Een zwemmende monnik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN